Ongemakkelijke Boerin Janine is knapper dan ooit tijdens speeddate BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest, want boerin Janine mag op speeddate. Dat gaat alleen net even iets minder soepel dan verwacht.

Het is weer tijd voor de speeddates bi Boer Zoekt VrouwEn die staan altijd garant voor een flinke portie entertainment. Want de botte boeren en hun dates zijn altijd een tikkeltje ongemakkelijk als ze voor het eerst met elkaar aan een tafel zitten. Bij de knappe boerin Janine is dat dan ook geen uitzondering. Zij knapt bijna uit elkaar van de spanning. En dat zie je dan ook wel op de beelden. Janine is extreem nerveus. Dat is nergens voor nodig natuurlijk, want de prachtige boerin kan waarschijnlijk zo aan de man komen. Dat maakt voor haar de deelname misschien ook wat makkelijker, want ze hoeft de mannen dus niet zo te overtuigen. Daardoor kan ze echt goed de tijd nemen om iemand te kiezen die bij haar past en waar ze gelukkig mee kan worden. Maar daarvoor moet ze wel eerst door de ongemakkelijke speeddates heen.

Lees ook: Boerin Janine knalt bijna uit elkaar van zenuwen bij Boer Zoekt Vrouw
Boerin Janine is misschien ongemakkelijk op deze foto, maar ook beeldschoon

Je kan niet zeggen dat Janine niet haar uiterste best gedaan heeft op de speeddate. Ze kwam aanzetten in een prachtig pakje waar veel mannen het warm van zouden krijgen. Misschien was dat ook wel onderdeel van de tactiek van Janine. Als ze de mannen ook een beetje ongemakkelijk krijgt, dan voelt ze zelf die druk niet meer zo. Op die manier haalt ze een beetje druk van de ketel. Dat is tenminste de theorie. In de praktijk komt het erop neer dat Janine, zelfs in haar prachtige pakje, als een blok zenuwen aan de tafel bij de speeddate zat. Ze kon het ook niet laten om dat eventjes te benoemen. Daar wordt de boel natuurlijk niet beter van Janine. Ach ja, het lijkt erop dat Janine tegen het eind van de dates wat meer op haar gemak was. Dus hopelijk heeft dat geen nare gevolgen gehad. En het is weer een mooie overwinning voor Janine. Als BzV niks wordt, durft ze hierna misschien wat makkelijker op speeddate.

Boerin Janine is populair onder de kijkers

Ondanks haar zenuwen doet boerin Janine het hartstikke goed in het programma. De kijkers vinden haar dan ook fantastisch. Daarom heeft ze ook zo ontzettend veel brieven gekregen. Daar schrok de boerin zelf wel een beetje van. Die had nooit verwacht dat er zoveel mannen in Nederland geïnteresseerd zouden zijn in haar. Janine was daarom ook overrompeld door de vele brieven die zij binnen had gekregen. Het was nog een wonder dat ze uit al die brieven geschikte mannen wist te vinden voor de speeddate. Er zaten namelijk te veel leuke heren tussen. Of Janine uiteindelijk de liefde gaat vinden is natuurlijk nog even afwachten, maar de knappe boerin heeft er in ieder geval, ondanks de zenuwen, heel veel zin in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!