Ongelofelijk: Monique Smit laat in zien dat ze in 10 jaar niks veranderd is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Monique Smit neemt iedereen mee terug in de tijd. Ze laat zien dat ze in 10 jaar helemaal niet is veranderd, maar hoe kan dat?

Onze zangeres en presentatrice Monique Smit deelt voor haar 35e verjaardag een filmpje met haar volgers om haar verjaardag te vieren. Volgers vinden het hartstikke leuk maar zijn verbaasd hoe goed Monique eruit ziet voor haar leeftijd. Sterker nog: ze lijkt helemaal niet veranderd!

Monique Smit ziet er nog uit alsof ze 25 jaar oud is

De bekende zangeres Monique Smit heeft laten zien dat ze er nog best jong uitziet! Dat deed ze door een video te plaatsen op haar 35e verjaardag waarin ze eerst als 25-jarige kaarsjes uitblaast en daarna als 35-jarige, met haar man en drie kinderen achter haar. Ze heeft veel successen gehad in die 10 jaar!

Maar er is iets opvallends aan de video. Ze is op precies dezelfde plek en draagt in beide shots hetzelfde rode kledingstuk! Alleen heeft ze bij de een een T-shirt eroverheen gedaan. Dus het filmpje is gewoon op dezelfde dag opgenomen. Dat verklaart natuurlijk gelijk waarom ze er zogenaamd nog steeds zo jong uitziet. Monique heeft dat leuk geprobeerd! Gelukkig krijgt Monique veel complimenten in de reacties dat ze er nog zo jong uitziet.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Monique Smit

Monique Smit draagt graag stralende looks

Monique straalt met allerlei verschillende mooie looks als de beste. Ze draagt graag vrolijke kleuren, waardoor je gelijk kunt zien dat ze aanwezig is. Ze is niet alleen aantrekkelijk door haar looks of haar muzikale talent, maar ook omdat ze erg zelfverzekerd is. Ze staat altijd vol zelfvertrouwen op de foto en deelt alles graag met haar volgers zonder enige schaamte. Wat is Monique toch geweldig om naar te kijken!

Meer zien van Monique Smit kan op Instagram

Wil je nu nog meer foto’s en video’s bekijken van Monique Smit? Dat kan je doen op haar Instagram account. Daar heeft Monique namelijk nog veel meer mooie kiekjes op staan om te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.