Wat is er gebeurt met realityster Jaimie Vaes?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes is gestopt met de opnames van het veelbelovende tweede seizoen van haar realityshow In The Vaes Lane. De vriendin van Lil’ Kleine was hard op weg om de best bekeken influencer van Nederland te worden, maar nu liggen de ontwikkelingen rondom haar show helemaal stil.

Na een enorm succesvol eerste seizoen kon het haast niet anders dat Discovery+ een tweede seizoen zou aankondigen van In the Vaes Lane, de realityserie over presentatrice Jaimie Vaes, die je misschien wel kent als de vriendin van Lil’ Kleine. Het eerste seizoen was nauwelijks uit en een nieuw seizoen stond al in de steigers. Van dat enthousiasme is weinig over. De opnames liggen namelijk stil. Wat is er dan toch gebeurt?

Lees ook: Jaimie Vaes – is de vriendin van Lil’ Kleine weer vrijgezel?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Grootse toekomstplannen

Van trouwringen shoppen en het passen van droomjurken tot drama en ouderwets stamppot eten. De realityshow van Jaime was erg divers. En er was altijd genoeg te beleven. Dat kan ook niet anders als je de partner van Lil’ Kleine bent. Het leven van Jaimie en Jorik ging snel en er stond zelfs al een romantisch huwelijk en een groot vrijgezellenfeest op de planning. Dat zou allemaal in Ibiza gebeuren. Genoeg aanknopingspunten voor een tweede seizoen dus, maar dat laat nu even op zich wachten.

Het duurt te lang

Want om een tweede seizoen te kunnen schieten, moeten er natuurlijk wel opnames plaatsvinden. En dat gebeurt nu niet. “De opnames zijn even on hold gezet.” Niemand weet precies waarom. Jaimie geeft aan dat ze vooral even toe was aan een pauze. Er kwam wel erg veel druk op haar af. Voor iemand die gewend is aan de schijnwerpers is dat nogal onverwachts. En ook een beetje vaag. Speelt hier meer?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Ups and downs

Voorlopig staat het huwelijk tussen haar en Jorik nog steeds gepland. Maar daar wacht het stel mee totdat Corona niet meer zo’n actieve rol speelt. De relatie tussen de twee is ook een stuk stabieler. Ze hebben nog steeds pieken en dalen, maar veel minder heftig dan voorheen. Wel zijn het allebei flinke heethoofden die flink de strijd met elkaar aan durven gaan in de relatie. Ze kunnen erg explosief zijn, zowel in de hoogtepunten als in de dieptepunten. Daarom werkt de realityserie ook zo goed.

De rust zelve

Nu het stel ouder wordt, kalmeren ze beide een beetje. De vele feestjes, afleiding en prikkels zijn een stuk minder. Deels vanwege de coronacrisis, maar ook deels omdat ze meer op zoek gaan naar de rust. Ook waren er altijd mensen aanwezig die zich met van alles en nog wat bemoeide en dat gaf ook flinke spanningen. Nu het stel meer tijd met elkaar doorbrengt en minder prikkels van buitenaf heeft komen ze veel dichter tot elkaar. Jaimie is er erg zen onder in ieder geval. Misschien is dat juist wel de echte reden dat er niet opgenomen wordt. Want een realityserie waar niks gebeurt en iedereen het altijd met elkaar eens is, dat is natuurlijk niet interessant om te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.