Brekend: Lil’ Kleine nog dieper in de problemen na nieuwe misstap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lil’ Kleine, de ‘pauperkabouter’ die de afgelopen tijd veel in het nieuws is gekomen wegens een uitgelekte video waarin hij zijn vriendin Jaimie Vaes op grove wijze mishandelt heeft mogelijk nóg een flink probleem aan z’n broek hangen…

Eerder deze week lekte een video uit via het Instagram account ‘LifeofYvonne’. In deze video is te zien hoe de rapper zijn vrouw uit de auto sleurt, en op afschuwelijke wijze haar hoofd tussen de autodeur drukt. De media en veel bn’ers reageerde vol afschuw op de video. Maar nu lijkt de zo genoemde ‘pauperkabouter’ nog meer in de problemen te zitten.

Koopt Lil’ Kleine Spotify streams uit het buitenland?

Dat Lil’ Kleine veel streams krijgt op zijn muziek, mag duidelijk zijn. Maar zijn al die streams echt? En komen ze allemaal uit Nederland? Het antwoord is nee! Een voornamelijk deel van de streams op zijn nieuwe album ‘Ibiza Stories’, komt helemaal niet uit Nederland. De meeste streams op dit album komt uit Bulgarije! En of Lil’ Kleine nou zo’n grote Bulgaarse fanbase heeft, dáár durven we onze hand niet voor in het vuur te steken. De rapper uit Amsterdam wordt dus verdacht van streams kopen, onthult Yvonne Coldeweijer via haar bekende juice-Instagram account LifeofYvonne.

Yvonne Coldeweijer maakt Lil’ Kleine af

Yvonne Coldeweijer, beter bekend als ‘LifeofYvonne’ deelde dit via Instagram stories. Yvonne heeft een Instagram account waar ze bekende mensen en influencers ‘exposed’. Ze krijgt veel informatie opgestuurd door haar zogenoemde ‘spionnen’. Deze spionnen zijn mensen die wat hebben gezien of gehoord over een bekend iemand, of beelden hebben, die niet door de beugel kunnen. Vervolgens deelt Yvonne deze informatie wanneer zij denkt dat ze het online kan zetten. Yvonnes account is door de schandalen rondom Lil’ Kleine erg in volgers gestegen. Met haar ruim 400 duizend volgers is ze erg populair.

Komt dit ooit nog goed voor pauperkabouter Lil’ Kleine?

Al deze gebeurtenissen hebben zware gevolgen voor Lil Kleine. De rapper was al eerder in het nieuws met vele beschuldigingen. Zo zou hij al eerder zijn vrouw hebben mishandeld op Ibiza. Hier leken niet veel mensen van op te kijken. Nu er beelden zijn van de mishandeling op zijn vrouw eerder deze week, kan Lil Kleine het wel schudden met zijn carrière. De media reageert erg geschokt en Lil Kleine moest een paar dagen overnachten op het politiebureau in Amsterdam. Is dit officieel het einde voor Lil Kleine, of is er zelfs nu nog kans op een comeback?

Nederland reageert

Als het aan de mensen ligt, is het wel duidelijk. Niet nòg een kans voor de rapper. Bn’ers en influencers reageren geschokt en spreken hun duidelijke mening uit over Lil Kleine zijn handelingen. Zo reageert Jim Bakkum via zijn Instagram: ”Even voor álle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je ten alle tijden met je poten van haar af”. Miljuschka Witzenhausen: ”Mijn maag draaide net om bij het kijken van de beelden bij @LifeofYvonne, vorige keer wisten we het, maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het”. Ook Anouk, zangeres en ex-collega van de rapper bij The Voice, reageert; ”@Jaimievaes, regain your freedom after suffering years of toxic mental, physical abuse”. (Jaimie, herpak je vrijheid na jarenlang mentale en fysieke mishandeling te hebben ondergaan).

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?