OEPS: Nikkie Plessen is betrapt door oplettende twitteraar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een pijnlijk moment voor modeontwerpster Nikkie Plessen

Nikkie Plessen (35) is van alle markten thuis. Zo is ze modeontwerpster, presentatrice én RTL-Boulevard-deskundige. Daarnaast heeft Nikkie Plessen ook nog eens een stinkend rijke vent aan de haak geslagen, dus we kunnen wel zeggen dat de blondine de zaakjes goed voor elkaar heeft.

Nikkie Plessen te zien in Videoland-serie

Daar kwam ook nog eens bij dat Nikkie sinds kort weer een nieuw klusje op haar naam geschreven heeft: special guest bij het nieuwe Videoland-programma Drag Race Holland. Zo trots als Nikkie was op haar deelname, deelde ze dan ook de onderstaande Instagramfoto als bewijsmateriaal.

(lees verder na de Instagrampost)

Oplettende twitteraar betrapt Nikkie Plessen

Gezien alle andere glamoureuze foto’s op de Instagrampagina van Nikkie Plessen, valt deze foto op het eerste oog niet zo op. Een oplettende twitteraar ontdekte echter dat deze foto alles behalve ‘gewoon’ is en betrapte Nikkie Plessen dan ook op een enorme dosis photoshop. En ja, de onderstaande beelden liegen er niet om. Zo zien we links de originele foto en zien we rechts de zwaar bewerkte foto van Nikkie Plessen.

Zo zien we dat het gezicht van Nikkie Plessen opeens gladder is dan het ijs in Thialf en zijn Nikkie’s benen nu opeens de helft van het formaat waarvan ze eerder waren. Volgens haar ruim 300.000 Instagramvolgers is het hartstikke zonde: ‘Zonder photoshop zie je er ook fantastisch uit Nikkie.’.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten