OEPS: Nikkie Plessen is betrapt door oplettende twitteraar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een pijnlijk moment voor modeontwerpster Nikkie Plessen…

Nikkie Plessen (35) is van alle markten thuis. Zo is ze modeontwerpster, presentatrice én RTL-Boulevard-deskundige. Daarnaast heeft Nikkie Plessen ook nog eens een stinkend rijke vent aan de haak geslagen, dus we kunnen wel zeggen dat de blondine de zaakjes goed voor elkaar heeft.

Nikkie Plessen te zien in Videoland-serie

Daar kwam ook nog eens bij dat Nikkie sinds kort weer een nieuw klusje op haar naam geschreven heeft: special guest bij het nieuwe Videoland-programma Drag Race Holland. Zo trots als Nikkie was op haar deelname, deelde ze dan ook de onderstaande Instagramfoto als bewijsmateriaal.

(lees verder na de Instagrampost)

Oplettende twitteraar betrapt Nikkie Plessen

Gezien alle andere glamoureuze foto’s op de Instagrampagina van Nikkie Plessen, valt deze foto op het eerste oog niet zo op. Een oplettende twitteraar ontdekte echter dat deze foto alles behalve ‘gewoon’ is en betrapte Nikkie Plessen dan ook op een enorme dosis photoshop. En ja, de onderstaande beelden liegen er niet om. Zo zien we links de originele foto en zien we rechts de zwaar bewerkte foto van Nikkie Plessen.

Zo zien we dat het gezicht van Nikkie Plessen opeens gladder is dan het ijs in Thialf en zijn Nikkie’s benen nu opeens de helft van het formaat waarvan ze eerder waren. Volgens haar ruim 300.000 Instagramvolgers is het hartstikke zonde: ‘Zonder photoshop zie je er ook fantastisch uit Nikkie.’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...