OEPS: Nikkie Plessen is betrapt door oplettende twitteraar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een pijnlijk moment voor modeontwerpster Nikkie Plessen…

Nikkie Plessen (35) is van alle markten thuis. Zo is ze modeontwerpster, presentatrice én RTL-Boulevard-deskundige. Daarnaast heeft Nikkie Plessen ook nog eens een stinkend rijke vent aan de haak geslagen, dus we kunnen wel zeggen dat de blondine de zaakjes goed voor elkaar heeft.

Nikkie Plessen te zien in Videoland-serie

Daar kwam ook nog eens bij dat Nikkie sinds kort weer een nieuw klusje op haar naam geschreven heeft: special guest bij het nieuwe Videoland-programma Drag Race Holland. Zo trots als Nikkie was op haar deelname, deelde ze dan ook de onderstaande Instagramfoto als bewijsmateriaal.

(lees verder na de Instagrampost)

Oplettende twitteraar betrapt Nikkie Plessen

Gezien alle andere glamoureuze foto’s op de Instagrampagina van Nikkie Plessen, valt deze foto op het eerste oog niet zo op. Een oplettende twitteraar ontdekte echter dat deze foto alles behalve ‘gewoon’ is en betrapte Nikkie Plessen dan ook op een enorme dosis photoshop. En ja, de onderstaande beelden liegen er niet om. Zo zien we links de originele foto en zien we rechts de zwaar bewerkte foto van Nikkie Plessen.

Zo zien we dat het gezicht van Nikkie Plessen opeens gladder is dan het ijs in Thialf en zijn Nikkie’s benen nu opeens de helft van het formaat waarvan ze eerder waren. Volgens haar ruim 300.000 Instagramvolgers is het hartstikke zonde: ‘Zonder photoshop zie je er ook fantastisch uit Nikkie.’.

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten