OEPS: Bridget Maasland in spraakmakend topje bij Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen heeft het over Bridget Maasland bij RTL Boulevard! Niet vanwege haar presentatiekwaliteiten, maar dankzij dit topje!

Nog nooit is er tijdens een uitzending van RTL Boulevard zó weinig op de roddels en nieuwtjes gelet. Het was namelijk moeilijk om op iets anders te letten dan Bridget Maasland en haar truitje…

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Bridget Maasland valt op bij RTL Boulevard

Twitter ontplofte zowat toen Bridget Maasland in beeld verscheen bij RTL Boulevard. Haar strakke zwarte topje had nogal ‘last’ van de felle studiolampen. Dat zorgde voor flink wat afleiding tijdens de uitzending! We zijn ervan overtuigd dat zelfs haar mede-presentatoren de weg een beetje kwijt waren. Toch heeft Bridget de show stoïcijns gepresenteerd, alsof er niets aan de hand was. Zou ze door hebben gehad dat heel Nederland naar haar shirtje zat te kijken?

Check de beelden van Bridget Maasland in RTL Boulevard hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft.