OEPS: Bridget Maasland in spraakmakend topje bij Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen heeft het over Bridget Maasland bij RTL Boulevard! Niet vanwege haar presentatiekwaliteiten, maar dankzij dit topje!

Nog nooit is er tijdens een uitzending van RTL Boulevard zó weinig op de roddels en nieuwtjes gelet. Het was namelijk moeilijk om op iets anders te letten dan Bridget Maasland en haar truitje…

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Bridget Maasland valt op bij RTL Boulevard

Twitter ontplofte zowat toen Bridget Maasland in beeld verscheen bij RTL Boulevard. Haar strakke zwarte topje had nogal ‘last’ van de felle studiolampen. Dat zorgde voor flink wat afleiding tijdens de uitzending! We zijn ervan overtuigd dat zelfs haar mede-presentatoren de weg een beetje kwijt waren. Toch heeft Bridget de show stoïcijns gepresenteerd, alsof er niets aan de hand was. Zou ze door hebben gehad dat heel Nederland naar haar shirtje zat te kijken?

Check de beelden van Bridget Maasland in RTL Boulevard hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...