OEPS: Bridget Maasland in spraakmakend topje bij Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen heeft het over Bridget Maasland bij RTL Boulevard! Niet vanwege haar presentatiekwaliteiten, maar dankzij dit topje!

Nog nooit is er tijdens een uitzending van RTL Boulevard zó weinig op de roddels en nieuwtjes gelet. Het was namelijk moeilijk om op iets anders te letten dan Bridget Maasland en haar truitje…

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Bridget Maasland valt op bij RTL Boulevard

Twitter ontplofte zowat toen Bridget Maasland in beeld verscheen bij RTL Boulevard. Haar strakke zwarte topje had nogal ‘last’ van de felle studiolampen. Dat zorgde voor flink wat afleiding tijdens de uitzending! We zijn ervan overtuigd dat zelfs haar mede-presentatoren de weg een beetje kwijt waren. Toch heeft Bridget de show stoïcijns gepresenteerd, alsof er niets aan de hand was. Zou ze door hebben gehad dat heel Nederland naar haar shirtje zat te kijken?

Check de beelden van Bridget Maasland in RTL Boulevard hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!