OEPS: Bridget Maasland in spraakmakend topje bij Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen heeft het over Bridget Maasland bij RTL Boulevard! Niet vanwege haar presentatiekwaliteiten, maar dankzij dit topje!

Nog nooit is er tijdens een uitzending van RTL Boulevard zó weinig op de roddels en nieuwtjes gelet. Het was namelijk moeilijk om op iets anders te letten dan Bridget Maasland en haar truitje…

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Bridget Maasland valt op bij RTL Boulevard

Twitter ontplofte zowat toen Bridget Maasland in beeld verscheen bij RTL Boulevard. Haar strakke zwarte topje had nogal ‘last’ van de felle studiolampen. Dat zorgde voor flink wat afleiding tijdens de uitzending! We zijn ervan overtuigd dat zelfs haar mede-presentatoren de weg een beetje kwijt waren. Toch heeft Bridget de show stoïcijns gepresenteerd, alsof er niets aan de hand was. Zou ze door hebben gehad dat heel Nederland naar haar shirtje zat te kijken?

Check de beelden van Bridget Maasland in RTL Boulevard hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.