Nikkie Plessen waarschuwt met deze foto voor gevaarlijke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft een gevaarlijke broek aangeschaft. En daar moet ze iedereen wel voor waarschuwen met haar nieuwe foto.

Mode goeroe Nikkie Plessen waarschuwt al haar volgers voor haar gevaarlijke broek met een nieuwe foto. Hoewel de broek Nikkie helemaal in de kerststemming brengt, komen er ook vele gevaren mee kijken. Als je te lang staart naar de broek van Nikkie ben je betovert. Gehypnotiseerd door haar strakke broek en krachtige, maar aantrekkelijke benen kan je niet anders dan blijven kijken naar haar foto. En dat is lichtelijk problematisch als je nog andere dingen te doen had vandaag. Al is het natuurlijk geen straf om even te mogen staren naar de foto van Nikkie.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen heeft grootste ballen van Nederland
Met een beetje moeite ziet je vriendin er net zo uit als Nikkie op wilde foto

Als je thuis ook zo’n leuke vrouw als Nikkie wilt hebben, modebewust met van die strakke broeken, nou dan heb je geluk. Nikkie laat precies zien welke kleding ze draagt en waar je die zelf kan bestellen. Met een beetje moeite kan jouw vriendin er dus precies hetzelfde uitzien als Nikkie Plessen. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Wie wil nu niet een vriendin die er hetzelfde uitziet als Nikkie? Je kan dus als je een beetje je best doet ook jouw vriendin meer op Nikkie laten lijken. En daarmee dus een ontzettend leuke vrouw thuis op de bank hebben zitten.

Nikkie heeft niet alleen maar wilde broeken, maar ook wilde rokjes

Niet alleen heeft Nikkie een hele wilde en gevaarlijke broek op de foto, ook heeft ze een hartstikke spannend en gevaarlijk rokje in de kast hangen. En die moet natuurlijk even getoond worden. Want om zn rokje nu in de kast te laten hangen is ook een beetje zonde. In haar glitterrok eist Nikkie terecht alle aandacht op. want waar moet je anders naar kijken, als Nikkie met zo’n spectaculair rokje voor je staat? Dat slokt gelijk al je aandacht op. Nikkie weet precies wat ze doet met haar gevaarlijke outfits. Ze vestigt graag de aandacht op haar nieuwe kleding, want hoe meer mensen er over praten, des te beter het is voor haar kledingmerk. Ze haalt dus alle verleidelijke trucjes uit de kast om ervoor te zorgen dat alle ogen op haar gevestigd zijn.

Wat heeft Nikkie nog voor foto verassingen in petto?

Kerst komt er aan en dat betekent dat Nikkie langzaam maar zeker haar kerstcollectie gaat promoten. Daar zullen ongetwijfeld een aantal spannende en verleidelijke rokjes, jurkjes en andere spannende kledingstukken tussen zitten. Wat Nikkie precies allemaal nog in petto heeft voor haar volgers blijft een verassing. Maar ongetwijfeld heeft ze een aantal bijzondere foto’s bewaard om iedereen mee omver te blazen tijdens de laatste maand van het jaar. Dat kan iedereen ook wel goed gebruiken, een kleine opbeuring van Nikkie. Met de foto’s van Nikkie Plessen sluit je 2021 goed af en kan je vol energie aan het nieuwe jaar beginnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!