Nikkie Plessen verminkt enkels op onmogelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden’ is een zin die Nikkie Plessen wel heel letterlijk neemt. De enkels en voeten van de presentatrice lijken daardoor helemaal geruïneerd op een nieuwe foto.

We zouden niet weten wat er met Nikkie Plessen is gebeurd, maar ze ziet er abnormaal eng uit op een nieuwe Instagram foto. Meteen valt op dat haar hoofd er vreemd uitziet en dat haar lichaam uit verhouding is, maar als je goed naar de foto kijkt zie je iets nóg vreemders. Niet alleen wij, maar ook meer volgers vragen zich af wat er in vredesnaam met de enkels en voeten van de presentatrice is gebeurd. Zou ze zo vaak hakken hebben gedragen dat alles onder haar knieën verminkt is? Daar lijkt het in de foto namelijk wel op. Iedereen is natuurlijk bekend met het fotoshop gebruik van Nikkie, en  het valt natuurlijk ook wel op dat ze regelmatig een bezoekje brengt aan de plastische chirurg. Ze doet er al zo veel aan om er mooi uit te zien waardoor haar voeten nu een hele vreemde vorm hebben aangenomen. Zou een amputatie noodzakelijk zijn?

Is Nikkie Plessen écht eerlijk over plastische chirurgie?

Het hoofd van de presentatrice op de foto lijkt erg vreemd. Hoewel we weten dat Nikkie af en toe een gezonde dosis photoshop gebruikt, moet ze haar plastische chirurgie doseringen wat verminderen. In 2019 vertelde ze aan een tijdschrift dat ze er nog niet aan toe was, maar gaf toen wel aan dat ze, wanneer het nodig zou zijn, iets aan haar rimpels zou willen doen. Nu is wel degelijk te zien dat de presentatrice iets van filters en/of botox in haar gezicht heeft. Dat zou je denken, want in begin 2021 gaf Nikkie nog aan dat ze geen plastische chirurgie gebruikt. Toch lijkt het, vooral op de foto hieronder, wel degelijk alsof er iets aan haar gezicht is gedaan. Ze lijkt er namelijk een best wel een beetje eng en vooral aan haar gezicht klopt iets niet. Het zou ook nog een filter kunnen zijn, maar dat lijkt op deze foto echt niet het geval te zijn. Laten we maar hopen op dat filter.

Nikkie Plessen heeft haar eigen voeten verminkt

We geven Nikkie een dringend advies om te stoppen met hakjes dragen. Ten minste, als dat hetgeen is waardoor haar voeten op de foto hierboven zo bizar verminkt lijken. Op de eerste Instagram foto van Plessen valt het nog wel mee, maar de tweede foto laat zien dat er wel degelijk iets mis is met haar voeten en enkels. De presentatrice heeft natuurlijk hoge hakken aan waardoor je voeten sowieso niet helemaal goed staan, maar dit gaat wel erg ver. Haar voeten staan namelijk helemaal bol.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen verliest been bij presentatie nieuw sportmerk

Instagram van Nikkie Plessen wordt met de dag saaier

Nikkie Plessen brengt niet veel variatie in haar Instagram account. Ze plaatst tig berichten en verhalen per dag en het zijn ook nog eens bijna dezelfde foto’s. De foto hierboven is daar een perfect voorbeeld van. Die plaatste ze namelijk twee weken voordat ze wéér een foto met dezelfde outfit op Instagram zette. Kortom, Nikkie is toe aan vernieuwing. Maar met vernieuwingen van haar gezicht moet ze nog even wachten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.