Nikkie Plessen valt volgers lastig met irritante foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen houdt van wintersport. Sterker nog, ze houdt heel erg veel van wintersport. Misschien een beetje te veel. 

Ja Nikkie, nu weet iedereen het wel. Je houdt van wintersport. Nikkie Plessen plaatst de afgelopen weken non-stop alleen maar foto’s van zichzelf in winterse resorts. Daar is ze half op vakantie, half bezig met het promoten van haar nieuwe collectie winterkleding. Gelukkig zit de winter er al bijna op, want nog heel veel langer moeten kijken naar Nikkie haar winterse kleding zou toch wel irritant worden.

Lees ook: Nikkie Plessen bezorgt je koude rillingen met foto van flinke handelsmerken

Nikkie zou wel een foto minder kunnen plaatsen van haar winterse avonturen

Nikkie heeft het ongetwijfeld enorm naar haar zin tijdens al haar winterse avonturen, maar heel eerlijk zou het wel een tandje minder mogen. Mensen zijn onderhand wel een beetje klaar van al die foto’s in bontkragen en met hele dikke jassen aan. Dat gaat na een tijd ook alleen maar vervelen. En dat is precies wat er nu gebeurt met de foto’s van Nikkie. Niet dat Nikkie meteen een bikini moet aantrekken, al zouden mensen dat natuurlijk niet heel erg vinden, maar het zou allemaal wel een tandje minder mogen met de winterpret. Misschien is een stukje afwisseling ook wel erg leuk om naar te mogen kijken. Hopelijk dringt de boodschap bij Nikkie door en plaatst ze binnenkort weer een beetje andere foto’s.

Nikkie is gemaakt voor de sneeuw op deze koude foto

Hoewel haar volgers misschien zuchten en steunen bij haar zoveelste winterfoto, vindt Nikkie het juist er fijn om zoveel mogelijk leuke plaatjes in de sneeuw te schieten. In het witte landschap voelt Nikkie zich pas echt thuis. De prachtige blondine is gemaakt voor de sneeuw. heerlijk de berg af gaan en dan in de middag genieten van een heerlijk drankje bij het warme haardvuur. Nikkie ziet het allemaal wel zitten. Als het aan Nikkie lag verbleef ze elke dag van het jaar in een of ander chalet tussen de bergen. Helaas gaat dat niet, maar veel medelijden hoef je niet met haar te hebben. Nikkie brengt een gigantisch deel van haar tijd rond tussen de bergen.

Ook in de sneeuw blijft Nikkie modieus

Zelfs in de koude sneeuw, moet Nikkie er natuurlijk voor zorgen dat zij er op haar allerbest uit ziet. En dat lukt de modeontwerpster verassend goed. Op elke foto die Nikkie naar buiten brengt ziet ze er nog knapper uit dan op de vorige. En dat is een bijzonder talent om te hebben. Nikkie verrast vriend en vijand met haar fantastische outfits, waar ze zelf natuurlijk geweldig in uit komt. Zelfs als Nikkie ver van huis is, tussen de berglandschappen, heeft ze voldoende kleren mee genomen om elke dag wel wat spannends aan te kunnen trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!