Nikkie Plessen schudt met achterste in glitterpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is de koningin van de prachtige pakjes. Dat bewijst ze maar weer in haar nieuwste glitterkostuum.

Nikkie Plessen is absoluut de enige echte koningin van de strakke pakjes. En die pakjes heeft ze meestal nog zelf ontworpen ook. Dat is nou het mooie aan Nikkie. Ze weet exact wat haar goed staat en heeft de middelen om vervolgens zelf die kleding te maken. En dat is voor Nikkie natuurlijk een feestje, want ze mag zich elke dag hullen in de meest exotische kledingstukken. En bij zo’n kledingfeestje hoort natuurlijk een klein beetje een dansje. En dansen dat doet Nikkie wel. In haar nieuwste glitterpakje. En natuurlijk deelt ze de beelden daarvan op haar Instagram.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen pakt eerste zonnestralen met luchtig zomerjurkje

Nikkie viert het weekend in knallende video van glitterkostuum

Het mag duidelijk zijn dat Nikkie het weekend in stijl viert. Waar de rest van het land op paaseierenjacht gaat, besluit Nikkie om even een stukje te dansen in haar glitterjurkje. Het is natuurlijk allemaal onderdeel van een fotoshoot, want Nikkie kan geen dag zonder te werken. De werkethiek van Nikkie is bewonderingswaardig. Natuurlijk is het werk van Nikkie niet de hele dag saai op kantoor zitten, maar voornamelijk foto’s maken en strakke kleding dragen. En dat maakt natuurlijk wel een verschil.

Dit is niet het enige glitterpakje van Nikkie Plessen

Wanneer je denkt dat Nikkie helemaal klaar is met de glitters, verbaast ze haar volgers weer met een nieuwe foto. En die foto laat ook weer een prachtig pakje zien van Nikkie, die ze op spectaculaire wijze toont aan al haar volgers. Nikkie houdt namelijk wel van een beetje spektakel en ze beloont haar volgers graag voor al die jaren dat ze haar nu volgen online. En dus mogen al haar volgers meegenieten van de glitterpakjes van Nikkie.

Nikkie geeft haar volgers een uniek kijkje backstage

Natuurlijk vragen al Nikkie haar volgers zich af na al die jaren, hoe dat nu precies in zijn werk gaat, een fotoshoot. Maar Nikkie is de moeilijkste niet en gunt haar trouwe fans natuurlijk gewoon een kijkje achter de schermen. Zo kan iedereen zien waar Nikkie nu het grootste deel van haar dag eigenlijk mee bezig is. Want de meeste mensen zullen Nikkie voornamelijk kennen van haar werl bij RTL BoulevardMaar dat Nikkie er nog een heel druk schema op na houdt, dat zal de meeste mensen weinig zeggen.

Het drukke leventje van Nikkie Plessen

Nikkie Plessen heeft dus een druk bestaan. Ze moet haar tijd verdelen tussen het runnen van een bedrijf, haar gezin, haar baan bij RTL Boulevard en het maken van allerlei leuke foto’s en video’s voor de marketing van haar kleding. En toch weet ze het voor elkaar te krijgen om te genieten en rust te pakken in haar drukke schema. Nikkie is dus een echte ‘powervrouw’ waar de meeste mensen nog echt wel wat van kunnen leren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!