Nikkie Plessen bezorgt je koude rillingen met foto van flinke handelsmerken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen weet je altijd flink te vermaken met haar handelsmerken en ook deze keer stelt de bloedmooie ontwerpster niet teleur. 

Nikkie weet goed te pronken met haar beste kanten. Als modeontwerpster moet ze natuurlijk haar stempel drukken op haar kleding. Bij elke broek van Nikkie kan je meteen zien dat deze bij haar vandaan komt. Niet alleen door de stijl van de kleding trouwens. Haar handelsmerk NIKKIE staat namelijk flink groot op haar broek. Dat is dan ook het eerste, of je het tweede misschien, wat je opvalt als je onderstaande foto bekijkt van de prachtige Nederlandse ontwerpster.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat zich van onderen filmen in glimmend broekje

Nikkie maakt foto van strak truitje nog even extra bijzonder

Nikkie geeft nog even een klein beetje kledingadvies bij het strakke truitje wat ze zo charmant weet te dragen op de foto. Zo valt het heerlijke strakke kledingstuk bijvoorbeeld zeer goed samen met een spijkerbroek of een spannend leren broekje. Nikkie weet creatieve combinaties te verzinnen om haar strakke truitje te mogen dragen. En het werkt erg goed. Al zou de foto van het strakke truitje natuurlijk beter werken met een net zo strakke broek eronder. Maar dat si voor nu niet zo erg. Want alles wat Nikkie draagt is eigenlijk prachtig om naar te mogen kijken.

Nikkie heeft flinke pret in de sneeuw op speelse, winterse foto

Als Nikkie niet aan het werk is, dan is ze wel te vinden in een winters resort. De afgelopen maanden is het wel heel duidelijk geworden hoe erg Nikkie van wintersport houdt. Daarom richt ze ook haar volledige winterlijn met haar kleding op skikleding en warme jassen voor op de piste. Nikkie wil ook in een skiresort er op haar best uit zien. En aangezien Nikkie zelf geweldig kleding kan ontwerpen, bedenkt ze zelf maar haar beeldschone en verleidelijke pakjes. Dat heeft dan wel weer als voordeel dat andere vrouwen die ook kunnen kopen, voor het geval je wilde dat jouw vriendin er meer uit zag als Nikkie Plessen.

Nikkie is op deze foto voorlopig nog niet klaar met de sneeuw

Voorlopig lijkt Nikkie ook nog niet klaar te zijn met de sneeuw. Ze heeft thuis nog voldoende outfits klaar liggen die ze aan kan tijdens de koude winterse dagen. En als ze door al die verleidelijke pakjes heen is, dan kan ze er altijd nog meer ontwerpen. Zo is Nikkie dan ook wel weer. Elk strak skipakje dat ze verkoopt geeft haar weer een nieuw excuus om een foto te maken tussen de bergen. Dus blijft Nikkie hard werken, zodat ze nooit lang weg hoeft te blijven van haar favoriete  plek in de wereld. In de zomer gaat Nikkie het pas lastig krijgen, al zou het zomaar kunnen dat ze dan haar pistes inruilt voor stranden en de skipakjes voor bikini’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.