Foto: Nikkie Plessen laat zich van onderen filmen in glimmend broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dorstige Nikkie Plessen laat al haar volgers op Instagram zien hoe je op naaldhakjes een trap op loopt…

Cursus traplopen met Nikkie Plessen

De altijd volledig gestijlde Nikkie Plessen geeft haar volgers weer eens een belangrijke les mee. In deze editie zie je hoe je het meest elegant een trap op hoort te lopen. Dit doet ze zelfs nog in een hogere moeilijkheidsgraad, namelijk met een attribuut: een blikje frisdrank in haar hand gaat mee de trap op. Waarschijnlijk had Nikkie tijdens het opnemen van de video een beetje dorst. Op de vaak bekeken video (de derde swipe) die ze op Instagram heeft gedeeld is te zien dat ze aan het begin van de opname nog een beetje wankelt als Bambi op het ijs op haar veel te hoge naaldhakken maar dan ijzersterk de volgende traptreden trotseert.
Outfit van haar eigen merk

Dat modefanaat Nikkie gek is op haar eigen modemerk ‘NIKKIE’ moge duidelijk zijn. Iedere dag draagt zij haar eigen kleding alsof ze een rondlopend reclamebord is. Ook deze keer is het weer raak. Ze draagt en glimmende leren broek die niets aan de verbeelding over laat. De cameraman (geluksvogel) heeft de juiste hoek uitgekozen om haar vanuit vast te leggen. De plaat is geschoten van onderaf. Goed om te weten: de broek is gemaakt van vegan leer. Het is natuurlijk tegenwoordig not done om nog een broek van echt leer te dragen #savetheanimals. Daarboven draagt Nikkie een prachtige top met een open rug, wederom van haar eigen kledinglijn.

Nikkie is lekker (bezig)

Even een ‘lekker shootdagje’ of een ‘lekker draaidagje vandaag’, Nikkie Plessen laat graag aan haar volgers weten dat ze lekker gaat en dingen graag met een verkleinwoord benoemd. Heerlijk is het zeker, om naar te kijken. De afbeeldingen laten vaak niet veel aan de verbeelding over. De presentatrice draagt namelijk regelmatig net iets te weinig kleding. Zo beging ze onlangs met een frisse outfit nog een modeflater. Deze is haar natuurlijk vergeven.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen toont plastic beentjes in veel te strakke broek 

Alle aandacht op Nikkie

De mode-ontwerpster weet erg goed van zichzelf hoe ze eruit ziet. Dat laat ze maar al te graag aan iedereen zien. Op ieder plaatje moet Nikkie Plessen zelf afgebeeld staan en selfies zijn haar middle name. Nikkie heeft een enorm hoge eigendunk en vindt haar eigen kleding fantastisch staan op zichzelf. Het liefst zou zij altijd en overal de persoon zijn die haar kleding draagt om het aan te bevelen en huurt ze geen andere modellen in om dit te doen. Want als ze het zelf doet dan is het sowieso perfect. Nikkie is namelijk perfectie, althans dat lijkt vaak zo op haar Instagram. Al vaker is er kritiek geleverd op de bewerkte plaatjes van de Nederlandse vrouw. Maar opnieuw is Nikkie alleen maar blij met deze opmerkingen. Negatieve aandacht is ook aandacht voor Nikkie Plessen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!