Niet wéér: Georgina Verbaan gedwongen in zwemkleding voor foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan schopte het tot de finale van Het Perfecte Plaatje. Een voorsprong heeft de actrice absoluut, want voor de allesbepalende shoot moest ze naar het strand…

Georgina Verbaan heeft zichzelf de afgelopen weken absoluut bewezen. Want ze kan nu niet alleen buitenaards leven onderzoeken, maar blijkt ook nog eens een talentvolle fotograaf te zijn. De actrice haalde de finale van Het Perfecte Plaatje, iets wat slechts een handjevol BN’ers kunnen claimen. Georgina is samen met de andere finalisten afgereisd naar Bonaire voor dé ultieme finale opdracht. En wie Bonaire zegt, zegt ook strand en zee. Voor de fotoserie moeten de finalisten hun handdoek en zwemkleding meenemen. Zo dwingt het programma Georgina dus wéér om zich om te kleden! Hoe dan ook zijn het beelden waar we van smullen!

Georgina Verbaan heeft alles uit de kast getrokken voor Het Perfecte Plaatje

De actrice is ver gekomen in het bloedstollende fotografie programma, maar dat deed ze zeker niet zonder moeite. Georgina heeft een aantal grenzen moeten verleggen om uiteindelijk Het Perfecte Plaatje te schieten. Zo moest alles uit voor een foto die niet eens voor haarzelf was! In eerste instantie wilde ze het niet doen, maar nadat ze door haar concullega was overgehaald besloot ze het toch te doen. Het is uiteindelijk een prachtige foto geworden, maar Georgina deed het helaas niet echt met plezier. Voor elke foto heeft de actrice haar uiterste best gedaan, dus die finale plek is Georgina zeker gegund!

Maakt actrice Georgina Verbaan kans met beste foto?

Onze voorspellingen zijn uitgekomen, want Georgina Verbaan is één shoot van de winst verwijderd. Aan het begin van het spannende programma wisten wij al te onderbouwen waarom Georgina Verbaan Het Perfecte Plaatje zou winnen. Dat artikel kun je hieronder lezen. Nu de actrice al zo ver is gekomen zijn de verwachtingen hoog. Natuurlijk zal de finale spannender dan elke aflevering van Het Perfecte Plaatje ooit zijn. In de video hierboven is te zien hoe dat eruit gaat zien. De finalisten zijn namelijk afgevlogen naar het zonnige Bonaire en zullen daar strijden om de winst. Die winst is niet zo makkelijk om te halen, want Georgina en de twee andere finalisten moeten een perfecte foto van Kitesurfers schieten. En niet alleen vanaf het strand, maar ook nog eens onder water. Een handdoek en zijn dus vereist. Georgina neemt het op tegen Frits Sissing en Patrick Martens, haar beste vriend. Dat zorgt voor extra veel druk op de actrice.

Lees ook: 3 redenen waarom een foto van Georgina Verbaan het Perfecte Plaatje wint

Georgina Verbaan zit verdacht stil op bank ondanks spannende finale

Voordat de finale op de buis is blijft Georgina wel erg kalm. Ze is de bank al de hele dag warm aan het maken en blijft erg koeltjes. Sterker nog, ze houdt zelfs rustig een staarwedstrijd met haar kat. Op Instagram deelt ze een grappig filmpje van de wedstrijd, maar het wordt al snel duidelijk dat Georgina haar kat de wedstrijd wint. We hopen dat de actrice in de finale van Het Perfecte Plaatje meer geluk heeft…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!