Niemand gelooft hoe oud Halle Berry geworden is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Halle Berry jarig

Doe maar een gok, klopt toch niet!

Eerder deze week vierde de Oscarwinnende actrice Halle Berry haar verjaardag. Of het in haar geval echter toegestaan is om van ’n verjaardag spreken? Daarvoor moet je in de eerste plaats verjaren, toch? Halle is sinds haar Hollywooddebuut in de jaren ’90 eigenlijk alleen maar mooier geworden. Voor zover dat mogelijk is dan. Wie herinnert zich nog de dampende scènes uit Monster’s Ball, of die beroemde strandscène uit Die Another Day? Vandaag de dag schittert ze nog steeds in films als John Wick 3, maar ook op Instagram, waar ze onlangs ‘lid’ werd van de No Bra Club

Hoe plak je een leeftijd op zo’n vrouw? Haar paspoort zegt 53, maar dat gelooft toch niemand? Check de foto’s hieronder, en verzin zelf maar een getal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.