Niemand gelooft hoe oud Halle Berry geworden is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Halle Berry jarig

Doe maar een gok, klopt toch niet!

Eerder deze week vierde de Oscarwinnende actrice Halle Berry haar verjaardag. Of het in haar geval echter toegestaan is om van ’n verjaardag spreken? Daarvoor moet je in de eerste plaats verjaren, toch? Halle is sinds haar Hollywooddebuut in de jaren ’90 eigenlijk alleen maar mooier geworden. Voor zover dat mogelijk is dan. Wie herinnert zich nog de dampende scènes uit Monster’s Ball, of die beroemde strandscène uit Die Another Day? Vandaag de dag schittert ze nog steeds in films als John Wick 3, maar ook op Instagram, waar ze onlangs ‘lid’ werd van de No Bra Club

Hoe plak je een leeftijd op zo’n vrouw? Haar paspoort zegt 53, maar dat gelooft toch niemand? Check de foto’s hieronder, en verzin zelf maar een getal!

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten