Nicolette Kluijver is razend populair na grote comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is een tijdje uit schijnwerpers geweest, maar is populairder dan ooit dankzij haar grote comeback als presentatrice.

Nicolette Kluijver verdwijnt van televisie

Televisiekijkend Nederland heeft Nicolette Kluijver een tijdje moeten missen. De blonde presentatrice verdween in 2017 dan ook plotseling van televisie. Dat tot het verdriet van vele kijkers, die toch net even wat liever naar RTL Boulevard keken als de goedlachse presentatrice Nicolette Kluijver aan de desk stond. Minder dan een maand later maakte Nicolette zelf bekend dat dit kwam omdat ze ziek was. Er werd bij Nicolette Kluijver namelijk longkanker geconstateerd. Een ziekte die ze gelukkig overwonnen heeft.

Een lastige tijd voor Nicolette

Helaas hield de ellende daar voor Nicolette niet op. Enkele maanden later maakte Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt namelijk bekend uit elkaar te gaan. Volgens Nicolette is haar ziekte de grootste oorzaak voor hun scheiding geweest. Zo vertelde Nicolette tijdens een interview met Flair: ”Het was denk ik lastig om elkaar terug te vinden na zo’n hobbelige weg. In zo’n heftige situatie kun je elkaar óf heel stevig vasthouden óf je raakt elkaar kwijt. Dat laatste is gebeurd, we zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt.”. Nicolette voegde daaraan toe dat ze niet meer dezelfde vrouw is dan waarop haar man destijds verliefd werd. ”Ik ben veranderd, ik draag nu een grote rugzak met me mee.”. Nicolette en Joost zijn echter nog niet officieel gescheiden, maar wonen niet meer samen.

Nicolette Kluijver maakt haar grote comeback

Gelukkig besloot Nicolette Kluijver haar carrière als presentatrice weer op te pakken en maakte ze met het nieuwe RTL-programma De Perfecte Verbouwing haar grote comeback solo-presentatrice op de Nederlandse televisie. In De Perfecte Verbouwing kunnen stellen zien hoe hun huis eruit zal komen te zien na de verbouwing. Zij mogen dan uit twee ontwerpen van bekende Nederlandse architecten kiezen. Daarover gesproken trouwens, vinden jullie die vrouwelijke architect Britta van Egmond ook zo leuk? Wij wel in ieder geval. Voor degenen van jullie die ook geen genoeg van Britta kunnen krijgen, hebben we goed nieuws. Er komt een Britta-artikel aan! (lees verder)

We zijn massaal verliefd op Nicolette

Waar voorafgaand aan het programma eerst gedacht werd dat vooral de technische snufjes in het programma de show zouden gaan stelen, bleek niets minder waar. Volgens vele kijkers is het juist de vrolijke, frisse en goedlachse Nicolette Kluijver die het programma naar een hoger niveau tilt. Oké, met een beetje hulp van de leuke architecte Britta weliswaar. Maar dat neemt niet weg dat Nicolette Kluijver aan een fantastische comeback bezig is.

Welke programma’s gaat Nicolette nog meer presenteren?

Na het succes van Nicolette Kluijver kunnen we niet anders dan ons afvragen welke programma’s op RTL 4 Nicolette nog meer zal gaan presenteren. Zien we de lange blondine wellicht binnenkort als vervanger van Chantal Janzen bij The Voice? Eerlijk is eerlijk, de agenda van Chantal Janzen lijkt redelijk uit de puilen, dus zo’n gek idee is het nog niet. Of zal Nicolette Kluijver misschien een van de vaste acteurs van de TV Kantine worden? Ze deed ooit al wel eens een fantastische persiflage van de hysterische Emma Wortelboer bij het Songfestival. Welk programma het ook zal worden, wij zullen in ieder geval voor de buis zitten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.