Monica Geuze verspreekt zich tijdens podcast: ‘avondje snuiven’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze heeft in haar podcast ‘Geuze & Gorgels’ per ongeluk een opvallende uitspraak gedaan over verdovende middelen. Was het gewoon onhandigheid, of zit er meer achter?

Monica Geuze heeft vreemde fantasie

In Monica Geuze’s podcast Geuze & Gorgels, lost ze samen met Kaj Gorgels problemen van luisteraars op. In deze gesprekken dwalen de twee regelmatig af van het onderwerp, en ook deze keer ontstond er een heel vreemd zijgesprek. Monica vertelde over een enge droom die haar erg heeft laten schrikken. In dromenland had ze gefantaseerd over wat er zou gebeuren als ze in haar slaap zou overlijden. Hoe lang zou het dan duren voor haar dochter Zara Lizzy zorg zou krijgen? Haar vriend Robbert is namelijk in het buitenland dus die kan Zara Lizzy niet opvangen. Ze vroeg zich vervolgens af wanneer iemand het überhaupt op zou merken als Monica het loodje legt. Kaj suggereerde dat dit Stanley zou zijn. Stanley is Monica’s manager en heeft daarom veel contact met Monica Geuze. Maar Monica denkt dat als zij de telefoon niet zou opnemen wanneer Stanley belt, hij niet meteen zou denken dat er iets verschrikkelijks aan de hand is. Hoe zou dat toch komen?

Eenmaal gezegd, is Monica’s uitspraak niet terug te draaien

Dan verspreekt Monica zich. Ze vertelt dat Stanley niet ongerust zou worden, want hij zou eerst denken dat Monica de avond ervoor is gaan snuiven, waardoor hou zou aannemen dat Monica gewoon nog niet wakker is. Ze komt er gelijk op terug door meermaals te zeggen dat het een grapje is. Maar daarmee is de geest natuurlijk al uit de fles! Waar het hart (of de neus in dit geval) vol van is, loopt de mond van over, toch? Laten we er maar gewoon van uitgaan dat Monica niet serieus bedoelde dat ze een reguliere gebruiker is! Dat zouden we absoluut niet achter de leuke influencer zoeken. De rest van de podcast verliep ook gewoon goed. Kaj Gorgels is verhuisd naar Ibiza, en het hele team heeft besloten ook af en toe afleveringen vanaf Ibiza op te nemen zodat het duo nog wel kan bijkletsen samen.

Lees ook: Video: Monica Geuze heeft los knietje tijdens workout met vriend

Niet de eerste keer

Monica Geuze is allang niet meer een vlogger. Naast dat haar podcast met Kaj een van de meest beluisterde van Nederland is, presenteert Monica ook programma’s zoals Temptation Island en Love Island en heeft ze zelfs haar eigen Videoland-serie ‘Like Monica’. Met al deze shows komt het ook vaker voor dat een uitspraak van Monica verkeerd valt. Monica is niet vies van een wijntje, en dan kan ze nog wel eens dingen zeggen die ze niet meent. Zo zit Monica ook veel op TikTok de laatste tijd. Daar zou ze hebben gezegd te stoppen met vloggen. Kijkers van haar vlogs schrokken hier van en waren bang dat ze hun YouTube-ster niet meer wekelijks konden volgen. Monica heeft laten weten dat haar kijkers het niet zo serieus moeten nemen en dat het maar een hersenspinsel was. Ze had ook te veel gedronken vertelde ze erbij.

Monica is te oud voor sociale media zoals TikTok

Ook de looks van Monica komen vaak in opspraak. Op TikTok neemt Monica Geuze veel korte video’s op in kleine topjes of een dikke laag make up. Veel mensen reageren dat Monica van TikTok af moet omdat ze veel te oud is om mee te doen met de trends van de jeugd. Monica is 26 en dat valt dus reuze mee, maar toch krijgt ze het voor elkaar om na iedere video een lading kritiek over zich heen te krijgen. In de podcast met Kaj vertelt ze dit en Kaj denkt dat het aan haar outfits ligt. Onlangs nog werd Monica op vakantie uitgescholden vanwege haar outfit door onbekende mensen die ook Nederlands spraken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'