Video: Monica Geuze heeft los knietje tijdens workout met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Monica Geuze sport maar al te graag. Dat doet ze het liefst niet alleen: ze is vaak samen met vrienden in de gym voor wat extra fun en motivatie. Recentelijk stond ze zij-aan-zij met Robbert Rodenburg, een van haar beste vrienden. Zijn onderlichaam kon nog wel wat extra’s gebruiken, dus ging ze met hem de trap op voor een workout met hoge knietjes!

 

Geen trap is te steil voor Monica Geuze

Op een van haar meest recente Instagram posts gaan Monica Geuze en Robbert snel de trap op en af voor wat snelle verbranding. Hoewel ze elkaar bijna lijken te raken op het eind, ziet het er toch zeer gecoördineerd uit. Samen sporten lijkt een activiteit die het workout-koppel vaker onderneemt. Waarschijnlijk stopt het contact hier echter niet en misschien zit er een gezamenlijke post-workout maaltijd of healthy smoothie er ook wel in voor dit fitte stel!

robbert rodenburg

Monica kent Robbert van Expeditie Robinson

Vorig jaar deed zowel Monica als workoutbuddy Robbert mee met het RTL-programma Expeditie Robinson. Hier gingen ze samen en tegen elkaar ook verschillende mentale en fysieke uitdagingen aan en leken toen al een hecht team. Zo hecht zelfs dat ze nadat het programma stopte, verder zijn gedaan als sportkoppel. Ze hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke passie: fitness en lifestyle. Naast avonturiers, vrienden, zijn deze twee ook nog eens gymgenoten. Zou Monica’s vriend Robbert Kroeze het oké vinden dat zijn naamgenoot los gaat in de gym met Monica? Of is hij stiekem een beetje jaloers?

Monica Geuze is druk met lifestylemerk en haar twee Robberts

Om haar drukke, stressvolle leven de baas te kunnen sport Monica maar al te graag. Net als voor haar uiterlijk natuurlijk. De nadruk lijkt vooral te liggen op haar benen tijdens deze workout, maar ongetwijfeld traint ze nog veel vaker haar hele . Ze schittert vaak genoeg op de rode loper of in vlogs, en voor die looks moet toch gewerkt worden! Voor haar nieuwste lifestylemerk Sophia Mae kunnen de beelden ook gebruikt worden, denkt Monica vast. Daar draait het ook allemaal om producten waarmee ze haar volgers wil pamperen, zoals badartikelen of geurkaarsen. Maar een goede leg workout met vrienden draagt ook bij aan een fitte levensstijl. Knap trouwens dat ze de twee Robberts in haar leven uit elkaar kan houden. Wat natuurlijk helpt is dat ze flink van elkaar verschillen qua uiterlijk!

Vriend Robbert Kroese lijkt niet mee te mogen sporten. Zou dat nog een reden hebben?

Er gaat al een tijdje een gerucht dat de relatie met die ene andere Robbert, namelijk Robbert Kroese, niet erg soepel loopt. Althans, niet zo soepel als de workout met Robbert Rodenburg. Dat Monica steeds meer richting haar mede-avonturier vlucht lijkt inmiddels een feit. Monica zelf lijkt het wel genoeg te brengen, even wat anders dan Robbert Kroese. Een relatie met Robbert Rodenburg zit er echter niet in; hij is immers niet op die manier geïnteresseerd in vrouwen!

Lees ook: Foto: Monica Geuze tijdens vakantie uitgescholden dankzij heftige outfit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!