Video: Monica Geuze heeft los knietje tijdens workout met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Monica Geuze sport maar al te graag. Dat doet ze het liefst niet alleen: ze is vaak samen met vrienden in de gym voor wat extra fun en motivatie. Recentelijk stond ze zij-aan-zij met Robbert Rodenburg, een van haar beste vrienden. Zijn onderlichaam kon nog wel wat extra’s gebruiken, dus ging ze met hem de trap op voor een workout met hoge knietjes!

 

Geen trap is te steil voor Monica Geuze

Op een van haar meest recente Instagram posts gaan Monica Geuze en Robbert snel de trap op en af voor wat snelle verbranding. Hoewel ze elkaar bijna lijken te raken op het eind, ziet het er toch zeer gecoördineerd uit. Samen sporten lijkt een activiteit die het workout-koppel vaker onderneemt. Waarschijnlijk stopt het contact hier echter niet en misschien zit er een gezamenlijke post-workout maaltijd of healthy smoothie er ook wel in voor dit fitte stel!

robbert rodenburg

Monica kent Robbert van Expeditie Robinson

Vorig jaar deed zowel Monica als workoutbuddy Robbert mee met het RTL-programma Expeditie Robinson. Hier gingen ze samen en tegen elkaar ook verschillende mentale en fysieke uitdagingen aan en leken toen al een hecht team. Zo hecht zelfs dat ze nadat het programma stopte, verder zijn gedaan als sportkoppel. Ze hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke passie: fitness en lifestyle. Naast avonturiers, vrienden, zijn deze twee ook nog eens gymgenoten. Zou Monica’s vriend Robbert Kroeze het oké vinden dat zijn naamgenoot los gaat in de gym met Monica? Of is hij stiekem een beetje jaloers?

Monica Geuze is druk met lifestylemerk en haar twee Robberts

Om haar drukke, stressvolle leven de baas te kunnen sport Monica maar al te graag. Net als voor haar uiterlijk natuurlijk. De nadruk lijkt vooral te liggen op haar benen tijdens deze workout, maar ongetwijfeld traint ze nog veel vaker haar hele lichaam. Ze schittert vaak genoeg op de rode loper of in vlogs, en voor die looks moet toch gewerkt worden! Voor haar nieuwste lifestylemerk Sophia Mae kunnen de beelden ook gebruikt worden, denkt Monica vast. Daar draait het ook allemaal om producten waarmee ze haar volgers wil pamperen, zoals badartikelen of geurkaarsen. Maar een goede leg workout met vrienden draagt ook bij aan een fitte levensstijl. Knap trouwens dat ze de twee Robberts in haar leven uit elkaar kan houden. Wat natuurlijk helpt is dat ze flink van elkaar verschillen qua uiterlijk!

Vriend Robbert Kroese lijkt niet mee te mogen sporten. Zou dat nog een reden hebben?

Er gaat al een tijdje een gerucht dat de relatie met die ene andere Robbert, namelijk Robbert Kroese, niet erg soepel loopt. Althans, niet zo soepel als de workout met Robbert Rodenburg. Dat Monica steeds meer richting haar mede-avonturier vlucht lijkt inmiddels een feit. Monica zelf lijkt het wel genoeg te brengen, even wat anders dan Robbert Kroese. Een relatie met Robbert Rodenburg zit er echter niet in; hij is immers niet op die manier geïnteresseerd in vrouwen!

Lees ook: Foto: Monica Geuze tijdens vakantie uitgescholden dankzij heftige outfit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.