Foto: Monica Geuze tijdens vakantie uitgescholden dankzij heftige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica geuze is op vakantie met haar vriend in Dubai. Ze heeft zich urenlang opgemaakt en een mooi pakje aangetrokken om vervolgens uitgescholden te worden door een vakantieganger in het hotel.

Monica Geuze geniet momenteel van haar welverdiende vakantie samen met vriend Robbert in Dubai. Ze pakt speciaal voor hem uit en trekt een mooi tweedelig pakje met gouden kleuren aan. Helaas konden niet alle hotelgasten haar outfit waarderen…

Monica Geuze wordt uitgescholden door monsterlijke man

Monica Geuze liep in haar nieuwe pakje door de lobby van het hotel. Daar liep ze twee onaardige Nederlandse mensen tegen het lijf. Zonder na te denken scheldt de man Monica uit terwijl hij tegen zijn vrouw over haar praat. Wat hij niet doorheeft, is dat Monica net als hij gewoon Nederlands spreekt. Volgens Monica zien deze twee mensen er zelf uit als het monster van Loch Ness en hebben ze dus geen recht om haar zo te noemen. Monica laat aan haar volgers weten dat deze story en de gebeurtenis een reminder is voor alle Nederlanders die op vakantie zijn in het buitenland. Ze laat iedereen weten dat je niet openlijk kan praten over mensen. Voor je het weet spreek je namelijk toch ineens dezelfde taal. Onder de story beschrijft ze de hele situatie, en legt ze ook haarfijn uit wát de man precies over haar zei. Monica geeft hem daarbij het goede advies: ”je weet nooit wie Nederlands spreekt en wie niet”.

Monica Geuze uitgescholden op vakantie foto

Lees ook: Monica deelt gruwelijke foto van scherpe staaf

Monica slaat terug richting pestkop

Een tijdje na de scheldpartij post Monica een nieuwe foto. Hierin noemt ze de man Patrick en wenst hem in een tweede story op sarcastische toon een fijne nieuwe dag met roddelblad panorama aan het zwembad. Op die manier omschrijft ze het soort volk dat dit gedrag vertoont. Monica hint naar het feit dat de Nederlandse man wat beters moet gaan doen dan zich bemoeien met anderen. Ondertussen lijkt Monica zelf wel weer over de gemene uitspraken heen te zijn. Ze drinkt een lekker rood wijntje terwijl ze geniet van haar diner in Dubai. Ze heeft nog steeds het tweedelige gouden pakje aan en trekt zich gelukkig niks aan van Patrick en zijn gemene opmerkingen.

Monica Geuze post nog meer interessante vakantie outfits

Monica is al meerdere dagen in Dubai te vinden met haar vriend en geniet van het lekkere eten, het mooie weer en dure auto’s. Zoals meestal wanneer Monica op vakantie is neemt ze haar volgers graag mee in haar luxe luizenleventje. Een van Monica haar hobby’s is lekker eten. Zo zien we beelden voorbij komen waarin ze Shake Shack burgers naar binnen werkt, zich verwend met donuts of juist naar de chicste restaurants van Dubai gaat. Als Monica een avondje uit gaat met Robbert zien we haar regelmatig met veel make-up en uitdagende jurkjes. Zo ook op de foto hieronder is ze met een grote zonnebril en een knalgroen pakje te zien voor het zwembad van haar hotel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!