Monica Geuze geeft vriend cijfers voor dolle duikjes tijdens natte video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Monica Geuze is op vakantie en geeft haar vriend cijfers voor alle dolle duikjes in de video!

Influencer Monica Geuze is lekker op vakantie met haar vriend in Ibiza en laat weten dat ze de beste dag tot nu toe daar heeft meegemaakt. Op TikTok heeft ze een kleine vlog gemaakt van alle dingen die ze hebben gedaan. Zo begonnen ze met een lekker ontbijt in het hotel. En na het klaarmaken gingen ze de boot op. Monica zegt dat ze niks beter vindt dan bootdagen. En alsof het niet beter kon, kwamen ze nog roggen en andere visjes tegen, Dit vonden ze zo gaaf dat ze maar even zijn gaan snorkelen om dichterbij te kunnen komen. Na de lunch zijn ze elkaar gaan beoordelen op hun duik als kinderen van 8, zegt de influencer zelf. Ook na dit alles gingen ze lekker avondeten in het hotel en nog samen een film kijken. Een geslaagde dag in ieder geval!

Bekijk hier zelf de TikTok!

Monica in de zee

Waar houdt Monica Geuze zich nu mee bezig?

Monica Geuze was uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland in 2021. Ze was toen nog erg veel bezig met vloggen op YouTube. In 2023 gaf ze aan te stoppen met vloggen, omdat ze wat meer privacy wilde. Nu doet ze vooral modellenwerk, of promotiefilmpjes voor merken. Ook heeft ze een podcast gestart met haar vriend Kaj Gorgels. Hierin praten ze over veel verschillende onderwerpen die mensen interessant vinden en over dingen die ze zelf meegemaakt hebben. Monica is ook nog eens host van Videoland Online, dus ze heeft nog genoeg aan haar hoofd.

Wil je meer zien van Monica Geuze

Wil je nou volledig op de hoogte blijven van Monica Geuze? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke foto’s van haar leven, mooie kiekjes van haar vakanties, of een sponsorfilmpje tussendoor die ook wel leuk zijn voor mannen. Ook op haar TikTok plaatst ze regelmatig leuke vlogs en filmpjes van activiteiten. Neem vooral even een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...