Monica Geuze, Doutzen Kroes & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de wereld langzaam doordraait, lijkt het sociale leven alleen nog op het digitale door te gaan. Dat is maar goed ook: anders zouden deze Hot Topics aardig leeg staan. Met vandaag: Monica Geuze, Doutzen Kroes, Kim Kötter en Maxime Meiland

Monica Geuze

Ondanks de corona-crisis, gaat Monica Geuze enorm lekker in deze tijd. De vlogster heeft nu haar eigen reality-show op Videoland en wist in de eerste aflevering al flink wat stof doen opwaaien. Gelukkig draait de camera niet altijd als Monica ervoor staat: ze is ook geknipt voor foto’s.

Doutzen Kroes

Dit is ook de tijd van het jaar dat iedereen jaloers is op Sunnery James. Deze man is namelijk voorlopig de enige die Doutzen Kroes in een nieuw lingeriesetje ziet lopen. Tot het moment daar is dat er weer lingerie-shoots zijn, moeten we het doen met oud werk van Doutzen. Dat is, uiteraard, ook enorm vervelend om naar te kijken…

ZHtBBiEG

Kim Kötter

Het alleen thuis zitten laat veel mensen eerder huilen dan lachen. Het is daarom maar goed dat Kim Kötter een portie positiviteit op een plaatje heeft weet te krijgen. Geen bikini, geen lingerie, maar een heel diepe… glimlach.

4mpdhemz o

Maxime Meiland

Nu Chateau Meiland weer op de buis is, neemt dat één groot voordeel met zich mee: we kunnen weer ongegeneerd naar Maxime Meiland kijken. De kasteeldochter is nog steeds op zoek naar een partner om haar leven mee te delen en doet in ieder geval haar uitstekende best er zo goed mogelijk uit te zien.

 

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Gerelateerde berichten