Monica Geuze, Doutzen Kroes & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de wereld langzaam doordraait, lijkt het sociale leven alleen nog op het digitale door te gaan. Dat is maar goed ook: anders zouden deze Hot Topics aardig leeg staan. Met vandaag: Monica Geuze, Doutzen Kroes, Kim Kötter en Maxime Meiland. 

Monica Geuze

Ondanks de corona-crisis, gaat Monica Geuze enorm lekker in deze tijd. De vlogster heeft nu haar eigen reality-show op Videoland en wist in de eerste aflevering al flink wat stof doen opwaaien. Gelukkig draait de camera niet altijd als Monica ervoor staat: ze is ook geknipt voor foto’s.

Doutzen Kroes

Dit is ook de tijd van het jaar dat iedereen jaloers is op Sunnery James. Deze man is namelijk voorlopig de enige die Doutzen Kroes in een nieuw lingeriesetje ziet lopen. Tot het moment daar is dat er weer lingerie-shoots zijn, moeten we het doen met oud werk van Doutzen. Dat is, uiteraard, ook enorm vervelend om naar te kijken…

ZHtBBiEG

Kim Kötter

Het alleen thuis zitten laat veel mensen eerder huilen dan lachen. Het is daarom maar goed dat Kim Kötter een portie positiviteit op een plaatje heeft weet te krijgen. Geen bikini, geen lingerie, maar een heel diepe… glimlach.

4mpdhemz o

Maxime Meiland

Nu Chateau Meiland weer op de buis is, neemt dat één groot voordeel met zich mee: we kunnen weer ongegeneerd naar Maxime Meiland kijken. De kasteeldochter is nog steeds op zoek naar een partner om haar leven mee te delen en doet in ieder geval haar uitstekende best er zo goed mogelijk uit te zien.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!