Michael van Gerwen start met wereldrecord op WK Darts

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo! Da’s een lekkere binnenkomer voor ‘onze’ favoriet op het grootste dartstoernooi ter wereld!

Michael van Gerwen en een tiental andere Nederlanders starten vandaag met het Wereldkampioenschap Darts in Londen. Als we dan toch thuis moeten zitten, kunnen we in ieder geval tot 1 januari live kijken hoe er op het hoogste niveau pijltjes worden gegooid! MVG heeft een rotjaar achter de rug, maar is vlak voor het belangrijkste toernooi op de kalender van start ging precies op tijd in vorm gekomen: hij verbrak het wereldrecord punten scoren binnen één minuut!

Lees ook: Deze Nederlanders staan dit jaar op WK Darts

Michael van Gerwen heeft wereldrecord punten scoren

Dartssponsor William Hill zette Michael van Gerwen tijdens de voorbereiding op het WK voor een leuke challenge: hij kreeg de taak om het wereldrecord punten scoren binnen één minuut te verbreken. Hoewel hij tijdens de poging niet echt haast had, en beslist niet met scherp schoot, verbrak MVG het record toch! Met een totaal van 644 punten werd hij direct beloond met een plekje in het Guiness Book of Records. Qua scoren is hij inmiddels op stoom dus. Nu die finishes nog!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!