Memphis Depay toont zijn geheime wapen in onthullingsvideo vlak voor Nederland – Roemenië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft een nieuwe video online gedeeld waarin hij zijn geheime wapen bekend maakt voor de komende match!

Memphis Depay, een van de meest getalenteerde en charismatische spelers van het Nederlands elftal, heeft vlak voor de cruciale wedstrijd tegen Roemenië zijn geheime wapen onthuld: een gloednieuw paar voetbalschoenen. Maar kunnen ze hem helpen om aan de lopende band goals te maken?

De grote onthulling van Memphis zijn nieuwe schoenen

In een onthullingsvideo op social media laat Memphis Depay zijn nieuwste aanwinst zien: een gloednieuw paar voetbalschoenen. De schoentjes zijn zeker mooi en passen ook erg goed bij het tenue van Oranje. Maar het is maar de vraag of Memphis er beter van gaat spelen. Het spel van Oranje is de afgelopen wedstrijden niet bepaald spectaculair. Het is zeker niet slecht, maar ook niet zeer bijzonder. Misschien dat zijn nieuwe schoentjes de input geven die Memphis nodig heeft. Bekijk ze snel hier!

De reacties van fans op Memphis’ schoenen

De onthulling heeft al veel reacties losgemaakt bij de fans. “Als iemand goals kan maken in die schoenen, dan is het Memphis wel!” wordt er enthousiast geroepen. Het vertrouwen in Memphis en zijn nieuwe wapens is duidelijk groot. Maar of hij het waar gaat maken is natuurlijk de vraag. Gaat Memphis aan de lopende band goals maken? Met zijn nieuwe schoenen lijkt Memphis in ieder geval klaar om zijn spel naar een hoger niveau te tillen.

Meer zien van Memphis Depay kan op Instagram

Als je helemaal bij wil blijven met het nieuws over Memphis Depay, dan moet je de voetballer zeker in de gaten houden op Instagram. Daar plaatst Memphis namelijk van alles over zijn voetbal carrière.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...