Melissa Drost is de slimste flirt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Slimste Mens kreeg een spannend tintje toen beroepslama Tijl Beckand zijn liefdespijlen afschoot op Melissa Drost. De aflevering veranderde al gauw in een verkapte aflevering van First dates.

Misschien dat Philip Freriks iets meer gemeen heeft met Sergio uit First Dates dan een kale kop. Want onder zijn vakkundige leiding bloeide de liefde op tussen Tijl Beckand en  Melissa Drost.

Lees ook: Sjors heeft GTST uitgespeeld

Halverwege het programma werd bekend dat Tijls zoon stiekem een oogje heeft op de actrice achter Juf Roos. En Tijl, charmeur die hij is, voegde daar nog even aan toe dat hij zijn zoon wel begreep, want Melissa is een leuke vrouw in het echt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@melissa_drost)

 Goede Tijden, flirty times

De seksuele spanning tussen Melissa en Tijl spatte van het scherm. De twee deelnemers bleven elkaar tijdens het programma constant versieren. En geef Tijl eens ongelijk. Gelukkig zit er nog een schot tussen hen in, anders zou de lama met huid en haar worden verslonden door deze cougar.

Als Maarten van Rossem een grap maakt over het rommelige huishouden van Jan Steen zegt Melissa plagerig “Een beetje zoals het er bij Tijl thuis ook uitziet”. Je kan je dus alleen maar afvragen: Speelt er iets tussen de cabaretier en de actrice?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@melissa_drost)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.