Melissa Drost is de slimste flirt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Slimste Mens kreeg een spannend tintje toen beroepslama Tijl Beckand zijn liefdespijlen afschoot op Melissa Drost. De aflevering veranderde al gauw in een verkapte aflevering van First dates.

Misschien dat Philip Freriks iets meer gemeen heeft met Sergio uit First Dates dan een kale kop. Want onder zijn vakkundige leiding bloeide de liefde op tussen Tijl Beckand en  Melissa Drost.

Lees ook: Sjors heeft GTST uitgespeeld

Halverwege het programma werd bekend dat Tijls zoon stiekem een oogje heeft op de actrice achter Juf Roos. En Tijl, charmeur die hij is, voegde daar nog even aan toe dat hij zijn zoon wel begreep, want Melissa is een leuke vrouw in het echt.
 Goede Tijden, flirty times

De seksuele spanning tussen Melissa en Tijl spatte van het scherm. De twee deelnemers bleven elkaar tijdens het programma constant versieren. En geef Tijl eens ongelijk. Gelukkig zit er nog een schot tussen hen in, anders zou de lama met huid en haar worden verslonden door deze cougar.

Als Maarten van Rossem een grap maakt over het rommelige huishouden van Jan Steen zegt Melissa plagerig “Een beetje zoals het er bij Tijl thuis ook uitziet”. Je kan je dus alleen maar afvragen: Speelt er iets tussen de cabaretier en de actrice?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.