Melissa Drost is de slimste flirt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Slimste Mens kreeg een spannend tintje toen beroepslama Tijl Beckand zijn liefdespijlen afschoot op Melissa Drost. De aflevering veranderde al gauw in een verkapte aflevering van First dates.

Misschien dat Philip Freriks iets meer gemeen heeft met Sergio uit First Dates dan een kale kop. Want onder zijn vakkundige leiding bloeide de liefde op tussen Tijl Beckand en  Melissa Drost.

Lees ook: Sjors heeft GTST uitgespeeld

Halverwege het programma werd bekend dat Tijls zoon stiekem een oogje heeft op de actrice achter Juf Roos. En Tijl, charmeur die hij is, voegde daar nog even aan toe dat hij zijn zoon wel begreep, want Melissa is een leuke vrouw in het echt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@melissa_drost)

 Goede Tijden, flirty times

De seksuele spanning tussen Melissa en Tijl spatte van het scherm. De twee deelnemers bleven elkaar tijdens het programma constant versieren. En geef Tijl eens ongelijk. Gelukkig zit er nog een schot tussen hen in, anders zou de lama met huid en haar worden verslonden door deze cougar.

Als Maarten van Rossem een grap maakt over het rommelige huishouden van Jan Steen zegt Melissa plagerig “Een beetje zoals het er bij Tijl thuis ook uitziet”. Je kan je dus alleen maar afvragen: Speelt er iets tussen de cabaretier en de actrice?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@melissa_drost)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!