Melissa Drost is de slimste flirt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Slimste Mens kreeg een spannend tintje toen beroepslama Tijl Beckand zijn liefdespijlen afschoot op Melissa Drost. De aflevering veranderde al gauw in een verkapte aflevering van First dates.

Misschien dat Philip Freriks iets meer gemeen heeft met Sergio uit First Dates dan een kale kop. Want onder zijn vakkundige leiding bloeide de liefde op tussen Tijl Beckand en  Melissa Drost.

Lees ook: Sjors heeft GTST uitgespeeld

Halverwege het programma werd bekend dat Tijls zoon stiekem een oogje heeft op de actrice achter Juf Roos. En Tijl, charmeur die hij is, voegde daar nog even aan toe dat hij zijn zoon wel begreep, want Melissa is een leuke vrouw in het echt.
 Goede Tijden, flirty times

De seksuele spanning tussen Melissa en Tijl spatte van het scherm. De twee deelnemers bleven elkaar tijdens het programma constant versieren. En geef Tijl eens ongelijk. Gelukkig zit er nog een schot tussen hen in, anders zou de lama met huid en haar worden verslonden door deze cougar.

Als Maarten van Rossem een grap maakt over het rommelige huishouden van Jan Steen zegt Melissa plagerig “Een beetje zoals het er bij Tijl thuis ook uitziet”. Je kan je dus alleen maar afvragen: Speelt er iets tussen de cabaretier en de actrice?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!