Maxime Meiland zonder pyjama in bed na hete nacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is gister zonder pyjama in bed geëindigd. Wat voor hete nacht heeft de prachtige influencer achter de rug?

Maxime Meiland plaatst een erg intieme video voor haar volgers. Daarop ligt ze zonder pyjama aan in bed. Dat maakt de video wel heel erg spannend om naar te kijken. Zelfs zonder make-up op is Maxime een feest om te mogen aanschouwen. als je de video ziet kan je alleen maar hopen dat je naast haar in bed had gelegen. Blijkbaar was het een heftige nacht voor Maxime. Als je de video ziet kan je misschien al spotten waarom.

Lees ook: Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Maxime heeft geen corona, maar wel griep

Maxime klinkt een beetje snotterig in de video. En dat klopt ook wel, want ze is namelijk ziek. Geen corona gelukkig, want daar is ze net van hersteld. Maar ze blijft dus wel een lekker dagje in bed liggen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Maxime, gehuld in alleen een deken, is een van haar beste outfits tot nu toe. Maar wat heeft Maxime allemaal gedaan gister dat ze nu zo schor en ziekjes in bed ligt. Hoe heftig was haar avond. En waarom feliciteren mensen haar de hele tijd. Nou, het antwoord is simpel, maar voor de mannen van Nederland misschien ook jammer om te horen. Maxime is namelijk sinds een dag verloofd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime krijgt een ring om op romantische foto

Je kon de ring misschien al zien zitten in de video van Maxime, maar misschien geloofde je het nog niet helemaal. Nou, het is waar. Maxime Meiland is officieel verloofd. Haar vriend vroeg haar romantisch ten huwelijk en Maxime heeft ja gezegd. En daarna hebben de twee natuurlijk een hele dag feest gevierd en een hele wilde nacht beleefd. Het is niet zo gek dat Maxime de dag erna een beetje ziekjes in haar bed ligt. Op zich is dat ook niet erg, dan kan ze nog een beetje nagenieten van het moment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime niet langer de knapste vrijgezel van Nederland

Een tijd lang was Maxime misschien wel de knapste vrijgezel van Nederland. Met haar verleidelijke pakjes en prachtige looks wist zij elke man voor zich te winnen. Maar nu Maxime een ring om haar vinger heeft, is dat spelletje afgelopen. Maxime is natuurlijk nog steeds een enorm knappe vrouw, maar als man wordt het nu toch erg lastig om haar hart te veroveren, aangezien iemand dat al voor elkaar heeft gekregen. Je kan Maxime alleen nog maar van een afstandje bewonderen. Dat is natuurlijk ook helemaal niet erg, want Maxime heeft veel mooie foto’s om van te genieten. En ze gaat misschien binnenkort trouwen, maar dat betekent natuurlijk nog niet dat Maxime stopt met het plaatsen van aantrekkelijke foto’s. Er blijft dus nog genoeg over om van te genieten met Maxime Meiland, zelfs na haar huwelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!