Maxime Meiland gaat los met de ‘courgette’ van haar vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chateau Meiland-ster Maxime Meiland was gisteren in een wel hele vrolijke bui in de supermarkt. Ditmaal zette ze namelijk niet alleen zichzelf maar ook haar vriend en ja, zijn ‘courgette’ in de spotlights.

Maxime Meiland scant de courgette van haar vriend

In het filmpje is te zien dat er een bedrag van € 0,85 in beeld verschijnt “Nou dat is niet duur!“, lacht Maxime door de Albert Heijn, ‘voor zoveel kilo!’. Terwijl haar vriend Leroy ietwat ongemakkelijk in de supermarkt staat met zijn zaksticker, giert vriendin Maxime Meiland het uit. ‘Ik kom niet meer bij 😂🍆’, schrijft ze bij het filmpje. (lees verder na het filmpje)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

De courgette van Maximes vriend Leroy gaat viral

Haar vriend zal het van te voren nooit bedacht kunnen hebben, maar zijn courgette is een regelrechte hit op Instagram. De Instagramvolgers van Maxime Meiland komen dan ook niet meer bij. Onder die Instagramvolgers zijn ook een aantal BN’ers die de grap wel weten te waarderen. Zo plaatst Kaj Gorgels de reactie: ‘Is deze biologisch?’. Maxime Meiland reageerde hierop met de fantastische woorden: ‘Wel biologisch, maar absoluut niet vegetarisch!’

Maxime Meiland en zus Montana in een handdoek

Ben je benieuwd naar de eerste ‘hete’ beelden van de Chateau Meiland kerstspecial van 2020? Klik dan even door naar het volgende artikel!

ZIEN: Maxime Meiland en zus Montana Meiland in de sauna

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.