ZIEN: Maxime Meiland en zus Montana Meiland in de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In het nieuwe promofilmpje van de kerstspecial van Chateau Meiland zien we Maxime Meiland en zus Montana Meiland genieten van de sauna in Lapland!

Fans van Maxime Meiland en Chateau Meiland opgelet! Ook dit jaar worden we weer verwend met een heuse Chateau Meiland kerstspecial. Maar, in tegenstelling tot vorig jaar, gaat deze kerstspecial er héél anders uitzien. Nu de Meilandjes hun chateau namelijk te koop hebben gezet en niet meer in Frankrijk wonen, vieren ze de kerst in Lapland. Ja, je leest het goed. De Meilandjes gaan naar Lapland en dat maakten ze bekend met een promofilmpje, waarop we Maxime Meiland én haar zus Montana Meiland in een bloedhete sauna zien zitten.

Benieuwd wat Maxime en Montana nog meer gaan doen?

Ben je benieuwd wat de zussen Meiland allemaal nog meer van plan zijn met de feestdagen? De kerstspecial van Chateau Meiland begint op 22 december, gaat de 23e vrolijk verder en komt met een dubbele aflevering op kerstavond tot een feestelijk hoogtepunt. De afleveringen beginnen om 20.30 uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!