Maxime Meiland draagt piepklein topje en rokje op zeldzame privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland flaneert in een piepklein topje met een bijna nóg kleiner rokje eronder. De blondine laat meestal niet zoveel van zichzelf zien dus deze foto is erg zeldzaam.

Maxime Meiland geniet van zon in spannend roze jurkje

De nog jonge Maxime Meiland heeft door het tv-programma met haar familie, Chateau Meiland, ontzettend veel aandacht gekregen. De blondine heeft dan ook alles op alles gezet om bekend te worden in Nederland door alles van haar leven te delen met de Nederlandse televisie. Het programma Chateau Meiland was natuurlijk een mega grote hit in ons land, door Maxime Meiland haar vader genaamd Martien Meiland. Ook Maxime haar moeder Erica Renkema was een echt typetje in de serie. Daarom was het voor iedereen best een shock toen de Meilandjes besloten om met hun Chateau in Frankrijk te stoppen en terug te verhuizen naar Nederland. Toch kregen ze daar ook hun eigen reality-serie en Maxime Meiland schreef zelfs een boek. Dit was best wel , want het boek van haar moeder Erica, viel absoluut niet in goede aard bij iedereen vanwege hele harde uitspraken. Toch heeft dochter Maxime zelf ook flink wat meegemaakt en een boek viel zeker op zijn plaats. Toch is Maxime naar de geboorte van haar tweede kindje een stuk minder in de media te zien. De blondine plaatst veelal foto’s met samenwerkingen, maar besloot nu tijdens haar vakantie toch wat mooie kiekjes te delen.

Maxime Meiland in spannend roze jurkje

Maxime geniet van zonnige bestemming

Op bovenstaande foto zit Maxime Meiland op een terrasje te genieten van het zonnetje op een prachtige bestemming. Maxime draagt een roze jurk zonder mouwen die prachtig staat bij haar huidskleur. De zon schijnt vol in de reality ster haar gezicht waardoor ze er engelachtig uit komt te zien.

Maxime Meiland deelt selfie in extreem strak topje

Het lijkt erop dat Maxime Meiland zin had om haar volgers op Instagram eens flink te verwennen. Natuurlijk willen haar fans niks liever dan de hele dag foto’s en video’s van Maxime en haar kinderen zien. Toch geeft Maxime dit niet altijd helemaal prijs, maar dit keer ging ze er volledig voor. Onderstaande spiegel selfie is er ook niet zomaar één. De blondine draagt namelijk een wel erg outfit voor haar doen. Maxime draagt een blauw topje die zo strak lijkt te zitten dat hij bijna niet past aan de bovenkant. Ook is het topje erg kort waardoor aan zowel de boven en onderkant veel huid van de blondine is te zien. Daaronder draagt Maxime dan ook niet een dikke broek om te compenseren, nee juist een minuscuul rokje. Het lijkt een beetje een wit tennisrokje te zijn en het geeft Maxime een lieve uitstraling. Toch is ook het rokje erg kort, dus waarschijnlijk komen Maxime haar lange zongebruinde benen goed uit in de outfit.

Maxime Meiland in extreem strak topje

Lees ook: Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland deelt foto in mega grote trouwjurk

De knappe Maxime Meiland is met haar grote liefde Leroy getrouwd in een prachtige trouwjurk. Ter ere van haar bruiloft deelt Maxime nog even een mooi plaatje van de gigantische trouwjurk die ze aanhad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!