Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Het verleidelijke bovenstukje van Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft het weer voor elkaar. Ze heeft een foto geplaatst waar iedereen op haar tijdlijn een enorme mening over heeft. En vindt je het gek? Het kledingstuk wat ze nu weer heeft aangetrokken, dat trekt absoluut de aandacht. Met haar strikjes outfit weet ze in ieder geval een groot deel van haar publiek te strikken. Maar toch zijn er ook mensen die het niet kunnen hebben dat de knappe blondine plaatjes van zichzelf plaatst in haar prachtige outfits. Aangezien er onder ht strikje niks qua kleding meer zit, zijn er een hoop preutse mensen die dat niet goed kunnen hebben. En dus krijgt Maxime de volle lading over zich heen. De aantrekkelijke blondine heeft gelukkig een dikke huid en trekt zich niks aan van de opmerkingen.

Lees ook: Shocking: Maxime Meiland werd slachtoffer na sturen van pikante foto

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland heeft duidelijk geen boodschap aan haters

De knappe blondine wordt bij het plaatsen van de mooie foto door een aantal volgers lastig gevallen. Die vinden het niet kunnen dat Maxime op een verleidelijke manier op de foto gaat. Gelukkig is Maxime niet zomaar onder de indruk van haatdragende opmerkingen. Ze trekt zich dus niks aan van de comments onder haar foto. Sterker nog, ze denkt nu al weer na over haar volgende verleidelijke foto. Want Maxime heeft gewoon een prachtige lichaam en het zou zonde zijn om dat continu te gaan lopen verbergen. Maxime denkt er gelukkig ook zo over en daarom mogen we ook zoveel genieten van haar heerlijke foto’s.

Knappe blondine laat veel van zichzelf zien

De prachtige blondine laat veel van zichzelf zien op foto’s. Met haar geweldige uiterlijk weet ze al haar volgers enorm te betoveren. Er zijn ook gelukkig nog genoeg volgers die het wel leuk vinden wat Maxime plaatst op haar Instagram en dus tilt Maxime niet te zwaar aan de opmerkingen die haar look maar niks vinden. Sterker nog, die laat de blonde presentatrice lekker links liggen. Zo kan Maxime tenminste door met wat ze leuk vindt en dat is het maken van prachtige foto’s van zichzelf. En dat doet Maxime eigenlijk aan de lopende band.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Knappe Maxime Meiland laat zich niet zomaar uit het veld slaan

Maxime Meiland weet wat ze waard is. De aantrekkelijke blondine is zeker niet onzeker als het op haar uiterlijk aankomt. Ze vindt het dan ook prima dat er dingen over haar gezegd worden, want Maxime gelooft toch genoeg in zichzelf. Daar heeft ze niemand anders bij nodig. Maxime laat zich dus niet zomaar uit het veld slaan door een verdwaalde opmerking. De knappe blondine blijft zichzelf groot houden en de volgers die haar wel een ontzettend verleidelijke vrouw vinden steunen haar daarin volledig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.