Max Verstappen is helemaal van de kaart door deze uitdagende foto van Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is echt helemaal van de kaart. Zou het komen door de prachtige foto van Kelly Piquet op zijn netvlies?

Kelly Piquet verrast met een heerlijk kiekje van heuvelrug

De prachtige brunette laat even heerlijk haat heuvelrug zien. En dat doet ze terwijl ze zelf ook nog bovenop een heuvel zit. Het leverde een prachtige reeks foto’s op. In het nauwelijks iets verhullende pakje van de knappe brunette, weet Kelly de meest prachtige foto’s te maken. En die zorgen ervoor dat je enorm aan het genieten bent. Natuurlijk is het uitzicht achter Kelly ontzettend mooi, maar haar eigen ‘heuveltoppen’ zijn ook niet te missen. Die staan weer prachtig op het kiekje. Ook vriendje Max Verstappen lijkt het daar mee eens, al is hij vanwege de prachtige foto’s wel eventjes de weg kwijt. In de comments zegt hij namelijk ‘bonsuir’. Bedoelt Max nou ‘bonsoir’? Voor iemand die in het Franstalige Monaco woont lijkt hij dankzij deze foto zijn talenknobbel even kwijt te zijn geraakt. Dat doet Kelly Piquet ook wel met je, dus dat is niks om je voor te schamen gelukkig.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet geeft duidelijk signaal rondom relatieperikelen met Max Verstapen
Het heerlijke pakje van Kelly Piquet

In dit heerlijke pakje weet kelly Piquet haar wel weer bijzonder goed op de kaart te zetten. De prachtige brunette weet als model natuurlijk enorm goed hoe je jezelf van je beste kant moet laten zien. En dat bewijst ze met deze fotoreeks maar weer eventjes. De aantrekkelijke vriendin van Max Verstappen heeft expres dit lichte pakje aangetrokken, zodat ze meer van haar bloedmooie kon laten zien. En laten we eerlijk zijn, daar wordt iedereen een stukje blijer van. Kelly weet met haar heerlijke voor veel mensen de dag toch weer een stukje mooier te maken. Het is dan ook enorm attent van de brunette dat ze het kiekje met ons wilt delen.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt snelle selfie terwijl ze bijna uit haar topje floept
Kelly Piquet deelt heerlijke foto’s in bijzonder badpakje

Het lijkt wel alsof Kelly Piquet het grootste deel van haar tijd doorbrengt in badpakjes. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want die zorgen er wel allemaal voor dat het van de knappe brunette er ontzettend mooi uit komt te zien. Met haar spannende pakjes weet Kelly de dag van haar volgers gelijk even een flink stuk op te vrolijken. Die mogen namelijk genieten van haar heerlijke en daarmee lijken de zorgen van de dag als sneeuw voor de zon verdwenen. Kelly Piquet weet dan ook exact wat ze doet met het plaatsen van al die heerlijke plaatjes van zichzelf. Ze is voorlopig dan ook zeker niet van plan om te stoppen met het plaatsen van al die mooie foto’s. De aantrekkelijke brunette geniet zelf ook enorm van het maken van de kiekjes, dus hier gaat ze nog even vrolijk mee door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!