Foto: Kelly Piquet geeft duidelijk signaal rondom relatieperikelen met Max Verstapen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is er helemaal klaar mee. Ze maakt voor eens en voor altijd korte metten met alle geruchten die er rond gaan.

De prachtige vriendin van Max Verstappen is er klaar mee

De prachtige brunette Kelly Piquet is er echt helemaal klaar mee. Normaal weet ze zich wel afzijdig te houden als er geruchten over haar rondgaan, maar ze houdt het gewoon niet meer vol. Het hele internet staat vol met de raarste geruchten over haar en haar vriendje Max Verstappen. Zo wordt het stel bijna nooit samen ergens gespot. En dat zet de mensen online wel aan het denken. Zou er wat aan de hand zijn tussen de twee? Zijn ze nog wel samen? Gaat het wel helemaal goed? Maar Kelly bewijst met deze foto dat alles in orde is tussen haar en Max Verstappen.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt snelle selfie terwijl ze bijna uit haar topje floept

Kelly Piquet levert bewijs voor haar liefde voor Max Verstappen

Aan de foto’s van het ontzettend knappe model te zien is ze op Sardinië. Dit keer niet alleen maar met haar vriendinnen, maar met Max zelf. Met deze foto’s laat ze zien dat het nog steeds ‘gewoon’ hartstikke aan is. En dat is voor sommigen een opluchting en voor anderen verschrikkelijk nieuws. Want die hoopten natuurlijk zelf nog een kleine kans te maken bij de prachtige brunette. Helaas lijkt dat er niet in te zitten. Kelly Piquet is nog steeds hopeloos verliefd op Max Verstappen. Dat bewijzen de foto’s die de knappe brunette plaatst wel. Ze heeft zelfs voor Max een beetje extra moeite gedaan en een van haar meest mooie jurkjes aangetrokken. Dat is dan natuurlijk wel weer fijn voor haar fans. Die kunnen zo alsnog een klein beetje genieten van Kelly. Haar heerlijke ziet er in de jurk natuurlijk weer geweldig uit. Max staat er naast en kijkt naar de camera met een zelfverzekerde blik van “Ze is nog van mij.” En daarmee zijn alle roddels voorlopig de wereld wel weer uit geholpen.

Lees ook: Video: Kelly Piquet bedriegt Max Verstappen tijdens vakantie

Max Verstappen wil niks anders dan zijn Kelly Piquet

En geef de coureur eens ongelijk. De Nederlander heeft een van de knapste vrouwen van de wereld aan de haak geslagen. En dat is geen makkelijke opgave. Natuurlijk laat je die dan niet meer gaan. Tenminste, niet permanent. Want de twee geliefdes brengen nog altijd veel tijd los van elkaar door. Maar dat lijkt de relatie in ieder geval niet in de weg te zitten. Max en Kelly gaat het vooralsnog zeer goed af.

Kelly Piquet vermaakt zich wel met vriendin

Zoals gebruikelijk weet Kelly Piquet zich prima te vermaken zonder de aanwezigheid van Max Verstappen. De knappe brunette heeft haar vriendje helemaal niet nodig om een leuke tijd te hebben. Kelly had Max nauwelijks omarmt en ze verlaat hem alweer om samen met haar vriendin op avontuur te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!