Foto: Kelly Piquet maakt snelle selfie terwijl ze bijna uit haar topje floept

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Max Verstappen weet wel hoe ze een heet plaatje moet maken. De knappe dame knalt alleen bijna uit haar topje. 

Kelly Piquet weet volgers flink te charmeren met nieuwe foto

De aantrekkelijke brunette weet  met haar nieuwste foto haar volgers toch wel flink te charmeren. Dat komt voornamelijk omdat de prachtige vormen van Kelly Piquet op deze foto zo ontzettend goed te zien zijn. Met haar heerlijke lijf weet de knappe dame echt ongelooflijk veel van haar volgers in haar greep te houden. Maar haar eigen vriendje Max Verstappen is natuurlijk nog steeds in geen velden of wegen te bekennen. Wat is daar toch aan de hand? Max Verstappen moet wel hele belangrijke dingen te doen hebben als hij deze knappe dame aan de kant zet.

Lees ook: Video: Kelly Piquet bedriegt Max Verstappen tijdens vakantie

Bloedmooie Kelly Piquet knalt bijna uit topje

De foto die de brunette nu deelt met haar fans is ook wel om van te smullen. Het model heeft een badpakje aan getrokken die zo klein is dat je werkelijk waar alles van haar heerlijke lichaam kan zien. Verleidelijk is ze op een handdoekje gaan liggen om eens eventjes goed te poseren voor haar volgers. En daar kwam toch een mooie foto uit. In haar kleine topje weet ze bijna haar grote vrouwelijke vormen niet eens te verhullen. Die lijken praktisch uit haar topje te knallen. Dat levert natuurlijk wel weer een hele bijzondere foto op, want zo zag je Kelly Piquet maar zelden. De knappe dame deelt in ieder geval veel met haar volgers. Die worden op deze manier nog meer verwend dat haar eigen vriendje. Want Max Verstappen lijkt te druk met zijn races te zijn om naast Kelly te komen liggen. Dan moet Kelly zich maar vermaken met het nemen van dit soort kiekjes. En dat gaat haar goed af.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet laat Max Verstappen wéér stikken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet is het meest in een verleidelijk badpakje

Haar foto’s leveren daar in ieder geval al het bewijs voor. Het lijkt erop dat Kelly Piquet het knapste is, wanneer ze in een strak badpakje op de foto komt. De aantrekkelijke brunette weet met haar foto’s in ieder geval haar fans flink te betoveren. Die zijn namelijk helemaal van de kaart wanneer Kelly weer een mooie foto in een ontzettend strak pakje voor hen klaarzet. En de foto’s die Kelly maakt zijn vaak ook erg genieten. Haar ongelooflijk strakke lichaam komt in de pakjes die ze aantrekt wel heel erg goed naar voren. Je ziet namelijk alles! Van haar prachtige rondingen, knappe gezicht en mooie heupen tot haar strakke buik. Kelly heeft geen enkele moeite met haar verleidelijke lichaam op een intieme manier op de foto te zetten. Daar is ze ook nog eens ontzetten goed in. En dat talent moet natuurlijk wel gebruikt worden. Dus verleidt Kelly Piquet met heer heerlijke foto’s graag al haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.