Max Verstappen-fans smeken Kelly Piquet onder Instagram-foto: ‘Doe het niet’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet heeft het eindelijk voor elkaar gekregen om Max Verstappen mee te nemen op vakantie. Maar haar fans zijn er minder blij mee. 

“Laat Max niet skiën!” roepen veel fans onder de nieuwe reeks foto’s van Kelly Piquet. Ze zijn enorm bang dat Max een verkeerde zet maakt en zich bezeert in aanloop naar het nieuwe F1-seizoen. Natuurlijk bestaat die kans altijd. Max is een enorme snelheidsduivel, dus dat hij alleen maar sneller en sneller van de baan wil is duidelijk. Maar of dat altijd zo’n goed idee is, dat is nog maar de vraag. Misschien luistert hij naar de smeekbedes van zijn fans en zal hij voornamelijk de voorzichtige baantjes pakken. Of laat Max zich toch niks wijsmaken en gaat hij voor de parcours?

Lees ook: Kelly Piquet deelt zeer zeldzame foto van zichzelf op piepjonge leeftijd

Kelly Piquet vermaakt zich prima op de piste

De mooi brunette weet zich uitstekend te vermaken. Ze zit samen met vrienden en familie een weekje te wintersporten. En dat is weer eens wat anders dan het warme weer in Monaco. Kelly Piquet is dit eigenlijk helemaal niet meer egwend, maar ze vindt het heerlijk om zich in de sneeuw te begeven, dus dan is die kou het minste van haar zorgen. Ze doet er natuurlijk ook alles aan om zoveel mogelijk mooie foto’s te maken. En dat lukt best goed. De foto uit de skilift is misschien nog wel een van haar leukere kiekjes. Want nu kan je pas goed zien hoe Kelly de ultieme foto maakt. Met een brede lach op haar gezicht geniet ze van de rit omhoog. Ze draagt een erg dik pakje, dus veel zien van haar mooie vormen kan je niet. Maar haar lieve lach maakt dan weer veel goed.

De ideale oplossing is om Max binnen te laten zitten

Om de fans een beetje tegemoet te komen, moet Max Verstappen eigenlijk dit tripje gewoon binnen blijven zitten. De coureur is zeker niet bang en is ook niet meteen roekeloos. Maar als hij valt en een blessure oploopt, dan is dat natuurlijk wel flink balen vor zijn fans en voor zijn collega’s bij RedBull. Die moeten het dan een seizoen zonder de kampion doen. Maar dat zou misschien wel weer wat meer interessante races opleveren, aangezien Max nu alles maar met gemak wint. Als Max zich echt niet wil bezeren, dan zit er eigenlijk maar één ding op. Dan moet hij de rest van de vakantie binnen zitten.

Max en Kelly zijn ontzettend verliefd

Ondanks dat er af en toe geruchten opduiken, ziet het ernaar uit dat Max Verstappen en Kelly Piquet nog steeds ontzettend verliefd zijn op elkaar. de coureur zou niet zonder zijn lieftallige brunette kunnen en ook Kelly haar leven wordt een stuk minder leuk zonder Max er in. Om mensen nog even te herinneren dat ze echt wel een goed koppel zijn, maken Max en Kelly nog even snel een foto met elkaar. En die ziet er natuurlijk ontzettend lief uit.

Meer zien van Kelly Piquet doe je op Instagram

Wil je nou meer zien van Kelly Piquet? Ga dan even naar haar Instagram. Daar heb je namelijk nog veel meer mooie foto’s van de brunette. En die zijn de moeite meer dan waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.