Kelly Piquet deelt zeer zeldzame foto van zichzelf op piepjonge leeftijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft in een oud fotoalbum een plaatje van zichzelf gevonden toen ze nog heel jong was. En wat blijkt, je herkent haar meteen!

Zo zag Kelly Piquet er dus vroeger uit!

Het model, dat tegenwoordig vooral bekend is als de vriendin van Max Verstappen, is natuurlijk erg groot in de fotografie en modewereld. Maar dat talent voor poseren had ze blijkbaar vroeger ook al te pakken. Kelly duikt een oude foto op en deelt die met haar volgers. En wat blijkt nou? De brunette is bijna niks veranderd. Je kan op de foto namelijk meteen zien dat het om Kelly Piquet gaat. En op dit plaatje weet Kelly al haar modellengezicht te geven. Het is duidelijk dat Kelly haar fotogenieke poses een natuurlijke gave zijn die ze al jaren bezit. Toen Kelly deze foto vond in  haar foto album, moest ze hem wel even delen met haar volgers. En die voelen zich daar natuurlijk zeer vereerd door.

Kelly Piquet staat nog steeds graag te poseren

Hoewel er al heel wat jaartjes voorbij zijn gegaan sinds de foto gemaakt is, staat Kelly Piquet nog steeds erg graag te poseren voor de camera. Dat merk je wel aan alle foto’s die de brunette online zet. En daar doet ze natuurlijk haar uiterste best om zo goed mogelijk op het plaatje te staan. Wat vaak helpt is dat Kelly al een zeer leuke outfit heeft aangetrokken om ervoor te zorgen dat haar fans de foto toch wel als een succes zien. De brunette weet exact wat de mensen op haar Instagram profiel leuk vinden om te zien. Ze speelt daar dan met haar foto’s ook zeer wijs op in.

Lees ook: Maak kennis met Julia Piquet, het bloedmooie jongere zusje van Kelly Piquet

Kelly Piquet laat graag stukje huid zien

De vriendin van Max Verstappen bewijst maar al te graag dat ze een van de meest mooie vrouwen op aarde is. En dat doet ze door middel van haar kiekjes, die ze deelt met al haar volgers op Instagram. Kelly weet precies welke outfit ze aan moet trekken om ervoor te zorgen dat de foto ontzettend veel likes en reacties gaat krijgen. De brunette weet dat het daarbij belangrijk is om een klein beetje méér van zichzelf te laten zien. En dus draagt ze vaak kleding die nog een stukje huid laat zien. Zo houdt Kelly haar foto’s wel heel erg leuk.

Fans van Kelly Piquet hebben niks te klagen

De fans van Kelly Piquet hebben vaak niks te klagen met de brunette. Die deelt namelijk zonder moeite de meest leuke foto’s van zichzelf. En daar kunnen haar volgers dan weer van genieten. Kelly vindt het maken van foto’s ook ontzettend leuk om te doen en daarmee voelt het voor haar ook absoluut niet als werk. Dat maakt het voor haar ook makkelijker om zoveel mooie plaatjes te schieten. En die belanden allemaal op haar Instagram kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.