Marlijn Weerdenburg schokt volgers met foto na verbluffende transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg stond natuurlijk al bekend als een ontzettend knappe dame, maar na haar laatste transformatie ziet ze er verbluffend uit.

Actrice Marlijn Weerdenburg heeft recentelijk een enorme transformatie ondergaan. Haar nieuwe look ziet er ontzettend prachtig uit. Nu zag Marlijn er voorheen al geweldig uit natuurlijk, maar het valt niet te ontkennen dat deze tarnsformatie haar echt recht aan gedaan heeft. De actrice voelt zich herboren. In een kleine foto reeks op haar Instagram laat ze het geweldige resultaat zien. Het leverde foto’s op die de komende weken nog in j geheugen gegrift zullen staan.

Lees ook: Topfitte Marlijn Weerdenburg zag je nog nooit zo lenig op deze foto
Marlijn laat eerst even de ‘before’ foto zien

Natuurlijk moet je even een referentie kader hebben voordat je het resultaat kan beoordelen van Marlijn haar transformatie. Dus begint Marlijn met het laten zien van haar look, voordat ze haar transformatie begon. In een moderne outfit, namelijk een strakke spijkerbroek en een leuk zwart shirtje staat Marlijn zelfverzekerd in haar kleedkamer. Zoals je kan zien was er eigenlijk niks mis met hoe Marlijn er uit zag. Dat betekent dus alleen maar dat haar transformatie een echt ‘wauw’ effect op gaat leveren. Tenminste, het kan natuurlijk ook zo zijn dat de transformatie juist het tegenovergestelde effect oplevert. Dat Marlijn er juist ontzettend slecht uit komt te zien. Nu is dat niet voor de hand liggend natuurlijk, maar je weet het soms gewoon simpelweg niet. lees dus snel verder, dan kan je zien hoe de transformatie van Marlijn Weerdenburg is afgelopen.

Marlijn laat verbluffend resultaat zien op foto

Simpelweg beeldschoon, dat is het resultaat van de transformatie van Marlijn Weerdenburg. Nu heeft Marlijn ook een hoop aan zichzelf veranderd om tot dit mooie resultaat te komen. Het eerste wat opvalt is natuurlijk de schitterende outfit. Die bevat genoeg glitters om je blind te maken als je er te lang naar staart. Wel komt het van Marlijn er natuurlijk meer dan goed in uit. Als je bent bijgekomen van haar spannende kleding, dan valt je waarschijnlijk het verbluffende kapsel van Marlijn op. Daar heeft ze ook moeite in gestoken en dat zie je er absoluut aan af. Ook de houding die Marlijn op de foto aanneemt zorgt ervoor dat dit een foto wordt die je zeer waarschijnlijk niet snel zal vergeten.

Marlijn is een vrouw met dure smaak

Niet alleen haar outfit schittert enorm, ook de oorbellen die Marlijn ingedaan heeft gedaan zijn nogal opvallend. In haar eigen woorden ‘diamonds are a girls best friend.’ Het is duidelijk dat Marlijn een ongelooflijk dure smaak er op na houdt. Maar ja, je kan niet zomaar de eerste de beste oorbellen in doen. Dus kiest Marlijn maar gelijk voor een paar oorbellen waar ze een statement mee kan maken. Niet heel gek natuurlijk. Aan haar transformatie kan je zien dat Marlijn duidelijk een dame is met een goede smaak, dus wat ze draagt moet dat natuurlijk wel een beetje goed reflecteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...