Marleen de Rooy neemt emotioneel afscheid van Herman van der Zandt: ‘Laatste rondje met Herman’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Herman van der Zandt stopt bij de NOS. En dat betekende een emotioneel afscheid met zijn collega Marleen de Rooy, die hem intens zal missen. 

Marleen de Rooy neemt afscheid van belangrijke collega

Herman van der Zandt stapt na jaren NOS over naar de KRO-NCRV. Hij deed de laatste jaren altijd Rondje Binnenhof met Marleen de Rooy. De twee collega’s hadden het altijd enorm naar hun zin en leken de grootste lol met elkaar te hebben. Hoe moet dat straks als Herman niet meer aanwezig is op het Binnenhof? Marleen de Rooy lijkt op deze laatste foto met Herman tranen in haar ogen te hebben! of waait de wind gewoon enorm in haar gezicht?

Lees ook: Foto: Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy onthult geheimpje achter de schermen

Gerri Eickhof wordt door Marleen de Rooy warm welkom geheten

Natuurlijk staat de opvolger van Herman al letterlijk klaar om in zijn voetsporen te treden. En de opvolger van Herman is niemand minder dan Gerri Eickhof. Die zal je voornamelijk kennen van het journaal, maar komt nu ietsje losser met de rondjes op het Binnenhof. Hij stond ook al te wachten toen Marleen haar laatste rondje deed met Herman. Herman is wel nog uitgenodigd om op elk moment een rondje mee te wandelen als hij wil. Het ergste waar de presentator van baalt? Dat hij aflevering 50 net niet gehaald heeft. Maar zo lopen die dingen soms.

Lees ook: Foto: NOS-verslaggeefster Marleen de Rooy verwent kijker tijdens Rondje Binnenhof

Xander van der Wulp, Herman van der Zandt en Marleen de Rooy waren een gouden trio

Je kon het aan alles zien, maar dit trio was ontzettend goed op elkaar ingespeeld. Dat maakte de video’s die ze met elkaar maakten, wel extra bijzonder. De drie verslaggevers wisten elkaar echt moeiteloos aan te vullen. Dat maakte altijd voor heerlijk spontane video’s. Het zal nu wel even anders zijn zonder Herman, maar dat zal ongetwijfeld in een aantal afleveringen weer wennen. Aan Marleen zal het niet liggen. Die draagt sowieso een groot deel van de show met haar razende enthousiasme. Die zorgt er wel voor dat de kijker geboeid blijft kijken.
Marleen de Rooy is een heerlijke verschijning op je scherm

Het kan soms nog wel eens moeilijk zijn om een beetje bij te blijven met het laatste politieke nieuws. En dat heeft er eigenlijk alles mee te maken dat het politieke nieuws nogal eens langdradig kan zijn om te zien. Maar als het dan verteld wordt door zo’n ontzettend knappe en sprankelende vrouw, dan is het gelijk weer een stuk fijner om naar te kijken. De prachtige verslaggeefster weet met haar charmes er keer op keer weer voor te zorgen dat al die droge politieke stof bij mensen blijft hangen. En daar hoeft ze niet eens enorm hard haar best voor te doen. De aantrekkelijke brunette weet met haar commentaar en haar inzichten altijd iets nieuws te brengen. En dat houdt al die video’s toch wel erg spannend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.