Marijn Kuipers laat volgers watertanden met openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Marijn Kuipers heeft weer een bijzondere foto online gezet waar haar volgers van smullen. 

Marijn Kuipers verleidt volgers met spannende foto

Natuurlijk weet de aantrekkelijke blondine wel hoe ze haar volgers een extra spannend inkijkje in haar leven moet geven. Dat doet Marijn Kuipers namelijk door letterlijk een inkijkje te geven. En wel in haar jasje. Want die heeft ze op een zeer verleidelijke manier open hangen. En daardoor kan je precies zien wat Marijn daaronder verborgen heeft. En dat is niet zo heel erg veel. De knappe blondine weet met haar doorschijnende pakje er gelijk weer voor te zorgen dat al haar volgers staan te watertanden. Die moeten wel eventjes twee keer kijken bij deze foto. Ze kunnen haast niet geloven dat de aantrekkelijke Marijn zoveel van zichzelf laat zien. Wat heeft de prachtige presentatrice er toch een mooie foto van gemaakt.

Lees ook: Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers heeft een perfect

De zeer aantrekkelijke blondine zorgt er in haar verrukkelijke nieuwe pakje voor dat al haar volgers in de hemel zijn als ze naar de foto kijken. En daar hoeft Marijn eigenlijk weinig voor te doen. Het pakje is flink doorschijnend. Daardoor kan je al goed het van de blondine zien. En het aantrekkelijke lijf van Marijn is genoeg om elke man te doen watertanden. Als je het van Marijn ziet in een spannend pakje, dan is het eigenlijk al te laat voor je. Dan ben je waarschijnlijk al helemaal betoverd door de knappe dame. Marijn weet in ieder geval flink de aandacht te trekken met haar mooie meloenen. En dat is niet alleen maar waar in dit pakje, maar ze komen in die witte stof toch nog even een beetje extra goed uit. Alsof het allemaal zo bedoeld is. Marijn weet absoluut at ze met de foto aan het doen is. En gelukkig hield het niet op na slechts één plaatje.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers trakteert volgers op duizelingwekkende inkijk in laag topje

Marijn Kuipers bijt verleidelijk op vinger

De prachtige blondine bijt op de eerste foto in de reeks nog even verleidelijk op haar vinger. En gelijk heeft ze, want zoveel aantrekkingskracht is ook moeilijk om in bedwang te houden. De prachtige dame weet in haar pakje maar met moeite zichzelf helemaal netjes in beeld te kunnen brengen. Nergens wordt het echt ordinair, maar Marijn zorgt wel dat ze op het randje zit. En haar volgers vinden dat stiekem natuurlijk wel fijn. Die genieten enorm van de verleidingskunsten van de knappe blondine. En ook al zal Marijn het niet zo snel toegeven, zit ze zelf ook stiekem wel een beetje te genieten van haar fantastische plaatjes. Met het lijf dat Marijn heeft, is elke foto ook al eigenlijk geslaagd. De knappe blonde presentatrice weet op haar manier al haar volgers weer flink te laten genieten met de foto’s die ze plaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!