Foto: Marijn Kuipers trakteert volgers op duizelingwekkende inkijk in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Marijn Kuipers heeft haar volgers op Instagram verwend met een foto.

Marijn Kuipers is op zoek naar een mannelijk gezelschap

Marijn Kuipers weet natuurlijk als geen ander hoe ze mannen helemaal wild moet krijgen. Daar maakt ze dan ook gretig gebruik van. Onlangs deelde ze op haar Instagram-story een foto van haar borstpartij met een Inkijkje zo groot als een voetbalstadion. Met zo’n fantastisch lijf als Marijn heeft vinden wij dat natuurlijk helemaal niet erg! Net zoals veel andere influencers wil Marijn zelf bepalen wat ze op Instagram deelt van haar en daar heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in.

Marijn verleidt mannen

De foto’s deelde ze zonder enige tekst of uitleg en zijn specifiek gericht op haar enorme troeven, wat zou Marijn daar mee bedoelen? Iedereen die Marijn maar een beetje kent weet dat ze het leuk vind om er altijd een mysterie van te maken over of ze wel of niet een relatie heeft. Is deze post misschien een oproep naar mannelijk Nederland om haar te vergezellen.

Marijn Kuipers is een van de mooiste dames uit het noorden

Een paar jaar terug heeft de Rumag-presentatrice deelgenomen aan de Miss Beauty of Friesland verkiezingen. Wat ons betreft is dit overigens te laag gegrepen en had ze meteen met de landelijke verkiezingen mee moeten doen. Het lijkt trouwens wel dat Friesland een broedplaats is voor onweerstaanbare knapperds. Naast Marijn komt namelijk ook Sylvana IJsselmuiden uit het noorden van ons kikkerlandje. Wat zouden ze in Friesland in het water stoppen? Wij gokken in ieder geval op iets waar je enorme kallebassen van krijgt.

Marijn Kuipers laat achterzijde zien

Iedereen kent Marijn natuurlijk van de video’s op Rumag, waarin ze altijd heel openlijk vertelt over haar avonturen. Haar groeiende populariteit heeft haar onlangs ook de kans gegeven om een uitstapje te maken met de jongens van StukTv. Hier neemt ze deel aan het populaire internetserie “roadtrippers” en neemt ze het samen met Rijk Hofman op tegen Giel en Stefan. Onlangs deelde ze bijvoorbeeld een kiekje uit het zonnige Curaçao, waarop ze voorover tegen een bankje aan leunt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.