Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Van Marijn Kuipers zijn we wel wat gewend. De beeldige blondine verwent ons namelijk wel vaker met expliciete kijkjes van haar leven en ook haar shots zijn om van te smullen. Toch wist ze zichzelf recent moeiteloos te overtreffen. Want zoveel volgers in één keer helemaal wild maken is wellicht een nieuw record! Al snappen wij het helemaal. Want na het zien van dit suggestie filmpje liggen wij ook te dagdromen over haar bedprestaties!

Marijn Kuipers pronkt met strakke billen in lenige pose

Zo weet Marijn Kuipers het namelijk wel heel suggestief te maken in haar recente post. En dat doet ze moeiteloos. Het is in ieder geval in één keer duidelijk dat Marijn lange dagen in de sportschool maakt. Zo pronkt ze met haar strakke in een werkelijk niets verhullend setje. Het loeistrakke broekje vouwt zich om al haar overheerlijke rondingen en laat daarmee weinig aan de verbeelding over. Zeg gerust helemaal niets! Veel strakker en je zou je zorgen maken om haar bloedsomloop. Al hoor je ons natuurlijk absoluut niet klagen. Wie zou dat wel doen met zo’n spectaculair aanzicht op Marijn haar ronde achterwerk? En met het losse topje erbij wordt het al helemaal een spannende boel. Het loshangende shirtje is namelijk afgeknipt bij haar ribben en laat haar strakke middel helemaal onbedekt. Toch slokt haar onthullende outfit geeneens je meeste aandacht op…

Fans Marijn Kuipers door het dolle na zeer gedurfd filmpje

Want Marijn Kuipers laat met haar suggestieve pose echt niets aan de verbeelding over. En dat is deze keer geeneens letterlijk! Natuurlijk spant haar loeistrakke broekje zich verleidelijk om haar billen heen, en ook haar los vallende shirtje zoekt de grens op. Maar dat is niet waar haar volgers helemaal wild om gaan. Nee, het is toch echt haar suggestieve pose die alle aandacht trekt. Marijn laat namelijk exact zien hoe lenig ze is! En dat vertaalt zich volgens haar fans moeiteloos naar de slaapkamer. En als je dat beeld eenmaal voor je hebt is het logisch dat je niet rustig blijft, toch? Haar fans lijken hun dromen lekker in de comments kwijt te kunnen. Al lopen ze daar wel héél hard weg met de suggestieve beelden.

Volgers in oproer na suggestieve pose Marijn Kuipers

Fans van Marijn Kuipers hadden namelijk behoorlijk wat te zeggen over de heerlijke beelden. Zo barst het van de watertandende emoji’s en expliciete gifs, al valt dat nog te verwachten. Waar je nog wel van op kan kijken is hoe creatief haar fans worden! Zo lijkt werkelijk elke volgers te smullen van de kiekjes. “Wanneer de D niet veel voorstelt”, grapt een fan. Marijn strekt zich namelijk helemaal uit op het kleine matje terwijl ze rustig op haar telefoon blijft kijken. En haar relaxte houding is meer fans opgevallen. Sommige fans doen zelfs inspiratie op: “nu zie ik wel mogelijkheden voor die rol!”. Anderen herkennen Marijn haar uitgerekte pose juist van andere avonturen. “De chick in mn bed gister”, grapt deze volger. Maar dat ze allemaal Marijn graag tussen hun lakens hebben is wel duidelijk. En dat kan je niemand kwalijk nemen, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...