Home Nieuws Marieke Elsinga uitgelachen na schoonheidsbehandeling: “Wat is het lelijk”

Marieke Elsinga uitgelachen na schoonheidsbehandeling: “Wat is het lelijk”

Marieke Elsinga heeft hele zware dagen voor de boeg. De brunette wordt namelijk keihard uitgelachen na haar recente schoonheidsbehandeling.

Marieke Elsinga laat flink aan zichzelf sleutelen

Menig fan van Marieke Elsinga zou zeggen dat de brunette nooit iets aan zichzelf hoeft te veranderen of te laten sleutelen. Zo is Marieke juist populair geworden met haar natuurlijke looks en natuurlijk haar echte radiostem. Toch gebeurd het vaak dat wanneer bekende mensen meer aandacht krijgen ze graag aan zichzelf willen gaan sleutelen. Gelukkig lijkt het er niet op dat Marieke zomaar onder het mes gaat. Al helemaal niet net na haar bevalling van haar eerste kindje. Toch zou het zomaar kunnen dat Marieke misschien een keertje een fillertje of botoxspuitje gaat zetten in haar gezicht. Nu is Marieke normaliter wel eerlijk over zulke behandelingen, en daarom deelt ze ook haar meest recente beautybehandeling. Zo heeft Marieke Elsinga uitgebreid vastgelegd op haar Instagram en via Q-Music dat ze een wenkbrauw behandeling heeft ondergaan. Nu klinkt dit niet heel bijzonder, maar wenkbrauwen doen nou eenmaal veel voor een gezicht. Op onderstaande video is te zien hoe Marieke onder handen wordt genomen op de behandeltafel.

Marieke Elsinga in shock na beautybehandeling

Op bovenstaande video is te zien dat Marieke Elsinga keihard wordt uitgelachen door haar eigen beautyspecialiste. Zo ziet het er ook nogal apart uit dat Marieke folie en een soort spul op haar gezicht heeft. Hierdoor wordt haar bovenste gedeelte strak getrokken, maar niet op een goede manier. Nu zegt Marieke in de video ook nog eens dat het spul ongelofelijk erg stinkt. Dat is nou ook niet erg fijn tijdens een behandeling. Toch moet het het allemaal wel waard zijn, want anders zou Marieke het niet zomaar doen. Ook is Marieke niet te beroerd om een video te delen waarop haar nieuwe wenkbrauwen te zien zijn. De wenkbrauwen van de brunette zijn een stuk donkerder en meer aanwezig dus ze vallen gelijk op bij de video. Volgens Marieke wordt het resultaat wel nog een stuk minder heftig, en dat is misschien maar beter.

Marieke Elsinga vergeleken met een erg boos vogeltje

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat Marieke Elsinga iets ondergaat en dat niemand daar iets van te zien krijg. De radiopresentatrice heeft ervoor gekozen om behoorlijk wat van haar privéleven te delen op social media en online. Ook vertelt Marieke natuurlijk dagelijks over haar leven en avonturen tijdens de ochtendshow Mattie & Marieke van Q-Music. Gelukkig heeft Marieke heel veel fans dus ze hoeft niet bang te zijn zomaar gecanceld te worden. Toch moest iedereen wel een beetje wennen aan Marieke haar nieuwe wenkbrauwen. Op de redactie is Marieke behoorlijk uitgelachen door haar collega’s toen ze haar gezicht liet zien. Daarbij kwam iemand ook nog eens met een wel erg juiste vergelijking. Zo lijkt Marieke Elsinga met haar donkere wenkbrauwen enorm op het vogeltje van Angry Bird.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga showt bruine beentjes tijdens vlugge vakantie

Mobiele versie afsluiten