Foto: Marieke Elsinga showt bruine beentjes tijdens vlugge vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Marieke Elsinga probeert nog even wat laatste zonnestralen mee te pakken voor bruine beentjes. 

Marieke Elsinga heeft lekker wat tijd voor zichzelf genomen de afgelopen weken. Het is bijna tijd voor Marieke om weer full time te gaan werken maar eerst geniet ze nog even van een welverdiende vakantie. Hier probeert Marieke ook nog wat zon mee te pakken om haar witte huid een tintje donkerder te maken.

Marieke Elsinga showt melkflesjes

Eigenlijk heeft Marieke Elsinga het leven best goed voor elkaar. De radio-dj heeft een break genomen van haar werk bij Q-Music en RTL Boulevard omdat het allemaal even te veel werd. In deze weken heeft Marieke lekker uitgerust en met haar kat gespeeld. Daarnaast besluit Marieke dat nu het nog kan ze nog even snel op vakantie gaat met een vrienden. Want als het werkleven weer begint is het natuurlijk klaar met de pret. De twee vrouwen zijn naar een tropische bestemming waar de zon goed schijnt. Natuurlijk wil Marieke nog even snel haar benen bruinen om weer goed voor de dag te komen op haar werk. Bij RTL Boulevard worden de benen van Marieke nog wel eens geshowt maar gelukkig voor Marieke zien we ze niet bij Q-Music. Het bruinen lukt namelijk nog niet erg goed. Ondanks dat Marieke vol in de zon ligt werkt haar witte huid niet mee en blijven de benen van Marieke erg wit. Gelukkig lijkt Marieke wel enorm te genieten en ligt ze relaxed in de zon.

Marieke Elsinga benen

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga heeft heel veel zin na periode zonder hoogtepunten

Marieke Elsinga likt aan ijsje

Bij een vakantie hoort naast uren in de zon liggen ook lekker eten. En ook daar houd Marieke ontzettend van, zo deelt de Radio Dj regelmatig haar maaltijden op haar Instagram. Misschien heeft het personeel van het hotel van Marieke dit ook opgemerkt want bij binnenkomst hebben ze een lekker ijsje voor Marieke klaar staan. Hier geniet de brunette dan ook met volle teugen van. Marieke schijft bij de foto dat je weet dat het goed zit als je gelijk een ijsje krijgt. Dé manier om Marieke haar hart te stelen dus. Sowieso geniet Marieke van culinaire hoogstandjes op vakantie want naast het knalgroene ijsje geniet Marieke ook van een bak Pringles bij het zwembad. Je kan wel stellen dat Marieke optimaal aan het genieten is van haar tripje. Marieke mag zich nog wel even snel gaan omkleden want ze zit nog met een dikke spijkerbroek en blouse in het zonnetje. Zo worden die benen natuurlijk nooit mooi bruin.

Marieke Elsinga met ijsje

Marike Elsinga gaat weer aan het werk

Na ‘lang’ wachten maakte Marieke op haar Instagram eindelijk bekend weer terug te komen bij Q-Music. Gelukkig kunnen we binnenkort dus weer genieten van de stem van Marieke in de vroege ochtend op de radio. Om dit te vieren belde collega Mattie van der Valk de brunette dolblij op om samen het nieuws te brengen. In dit gesprek gaf Marieke aan dat het goed gaat met haar en dat ze weer heel veel zin heeft om aan het werk te gaan. Gelukkig maar want iedereen heeft Marieke haar lach gemist.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.