Marieke Elsinga laat ‘rauwe kant’ van glamour zien met schrikbarende video vanuit parkeergarage

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga laat zichzelf op een schrikbarende manier zien. Al haar volgers kunnen hun ogen niet geloven.

De rauwe kant van Marieke Elsinga

Normaal gesproken is presentatrice Marieke Elsinga altijd een feestje om te zien. Haar prachtige haartjes, haar lieve gezichtje en haar fantastische , gehuld in de mooiste en meest verleidelijke kleding. Maar vaker dan eens zie je Marieke hoe ze buiten de schijnwerpers om is. Dan krijg je een hele rauwe versie van Marieke mee. Dan zitten haar haartjes omhoog in een knot. Haar make-up is dan nog niet gedaan. Haar stem klinkt wat schor. En ze draagt dan haar simpele, comfortabele kleding. En dat is wel eventjes een andere beleving dan je meestal van Marieke gewend bent. Ze laat graag het eerlijk plaatje aan haar volgers zien. Zo krijgen die in ieder geval geen vertekend beeld van de werkelijkheid. Kijk maar mee op de video hieronder hoe Marieke er meestal uit ziet.

Lees ook: Marieke Elsinga uitgelachen na schoonheidsbehandeling: “Wat is het lelijk”

Marieke Elsinga laat keerzijde zien van bekendheid

Wanneer je bekend bent, dan staat er altijd een spotlight op je. En dat kan heel leuk zijn, maar er wordt ook verwacht dat je altijd maar goed voor de dag komt. Marieke gooit dat ideaal even lekker op zijn kop. Ze sloopt alle verwachtingen en zorgt ervoor dat de mensen weer een beetje een eerlijk beeld krijgen van de Hilversumse mediawereld. Met haar video laat Marieke zien hoe het er soms echt aan toe gaat. En dat is natuurlijk allemaal wat minder glitter en glamour dan je zou denken. Natuurlijk ziet Marieke er ook op deze rauwe manier nog gewoon ontzettend goed uit. Maar het is wel even wat anders dan je gewend bent.

Lees ook: Marieke Elsinga filmt zichzelf in shirt met vreemde vlekken
Marieke Elsinga deelt vrolijke foto

De knappe brunette deelt eventjes een ontzetten vrolijke foto van zichzelf met haar volgers. De knappe presentatrice zit op een ontzettend goed punt in haar leven en iedereen mag dat weten. Ze deelt dan ook deze heerlijke foto van zichzelf om dat te laten blijken. De knappe brunette kan ook wel erg lachen om zichzelf. Zo erg zelfs, dat er een enorme glimlach op haar gezicht verschijnt. De aantrekkelijke brunette laat zich op deze manier wel weer van haar beste kant zien.
Marieke Elsinga geniet van het leven

De aantrekkelijke brunette geniet van het leven. Dat merk je wel aan alle vrolijke foto’s die ze de laatste tijd online zet. Of het nu gaat om het maken van een ontzettend vrolijke selfie of het plaatsen van een foto van een leuk avondje uit eten, Marieke geniet optimaal van het leven. En haar volgers genieten lekker mee. Die zijn namelijk ontzettend blij met alle leuke plaatjes die Marieke met hen deelt. De knappe brunette verspreidt zo wel makkelijk haar stukje geluk over de wereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!