Marco Borsato deed het met Iris Hond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Marco Borsato affaire Iris Hond

De hele media-wereld is in rep en roer: Marco Borsato geeft zijn affaire met Iris Hond toe.

Iris weet de juiste toetsen te raken

Iris Hond: ze is de favoriete pianiste van velen. En, wat blijkt? Zo ook van de Nederlands-Italiaanse zanger Marco Borsato. Marco vond Iris zelfs zó leuk, dat hij zijn vrouw Leontine Borsato even ‘vergeten’ was. Blijkbaar wist Iris niet alleen de toetsen van haar piano, maar ook die van de zanger maar al te goed te raken! Dit alles gebeurde tien jaar geleden, terwijl vrouwlief Leontine thuis op de bank zat. En ja, geheel naar verwachting is iedereen in rep en roer. Sommigen vinden dit nieuws dan ook wel héél dichtbij komen, zo ook Albert.

‘Nee, je hoeft niet naar huis vannacht!’

Deze zin zal Marco zeker in het oor van Iris gefluisterd hebben, na elk optreden tijdens zijn concertenreeks in het Gelredome. En ja, blijkbaar werkte het. De zanger, die toen 42 was, had in 2009 namelijk een heuse affaire met de toenmalige 22-jarige Iris. En dat zette ons aan het denken. Zou het nummer ‘Rood’ dan niet over Leontine gaan, maar over Iris? Het zou zo maar eens kunnen. We vragen ons dan wel af waar Marco op hintte met de zin ‘vandaag is rood, wat rood hoort te zijn‘…

Het ‘slippertje’ van Humberto Tan

Tja, en dan is er nog een ander ietwat opmerkelijk dingetje gaande. Twitteraars zijn namelijk een beetje boos op Humberto Tan. En nu horen we je denken: ‘Wat heeft Humberto hier nu mee te maken?’. Laten we zeggen dat de – vast goedbedoelde – actie van Humberto niet zo lekker uitpakte. Tan stak Leontine namelijk – onder het oog van haar 150.000 volgers – een hart onder de riem. En, hoewel dat op zich natuurlijk geen misdaad is, roept de omliggende context toch wel de nodige ironie op. Humberto staat zelf namelijk bekend als een ‘naastdepotpisser’. Deze reputatie liep hij op dankzij zijn kortstondige affaire met ex-nieuwslezeres Dionne Stacx. Gevalletje ‘foutje, bedankt!’.

Is Marco de dertiende date?

Het zal je vast niet zijn ontgaan, dat Iris in het programma ‘Iris en de 12 dates‘ op zoek gaat naar een leuke man. We kunnen dan ook niet anders, dan ons afvragen of Marco wellicht een rolletje in deze serie zal spelen. Misschien is hij de dertiende mystery date? We zullen het zien…

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Iris Hond (@iris_hond) op

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten