Maan de Steenwinkel zit uitdagend in de zon op weinig bedekte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De temperatuur duikt ’s nachts nog steeds onder nul, maar Maan de Steenwinkel zit al uitgebreid te zonnen in een héél luchtige outfit…

Maan de Steenwinkel laat met haar nieuwste foto weten genoeg te hebben van het winterweer. Ze heeft zich van alle kleding ontdaan, en dompelt zich helemaal onder in een vroeg Nederlands winterzonnetje. Hoe kan het dat de zangeres al zó bruin is?

Lees ook: Vriendin filmt Maan de Steenwinkel van achteren in stiekeme video

Maan de Steenwinkel zoekt zon op

Menig celebrity in Nederland is met de eerste zonnestralen en warmte buiten te vinden en daar moeten foto’s van gemaakt worden. Voor Maan de Steenwinkel is dit ook weer een uitgelezen kans om haar gezicht te laten zien en wat vitamine D op te nemen. Maan geniet zichtbaar van alle zon, waarschijnlijk vanuit haar eigen achtertuin thuis op een luie zondag. Met de foto laat ze weten niet van plan te zijn te bewegen, zoals ze zo vaak doet in een van haar videoclips. Sterker nog, de zangeres slaat al het gezondheidsadvies in de wind en blijft stellig de zon aankijken. Van haar plek in de achtertuin is ze, zolang de zonneschijn voortduurt, met geen mogelijkheid weg te krijgen. En dat met maar Ä—Ä—n doel.

maan in de zon

De sproeten van Maan de Steenwinkel

De jonge zangeres heeft het ogenschijnlijk helemaal gehad met haar vlekkeloze gezicht en wil verandering. En snel ook. Dan is uren in de zon ideaal. Zelfs al kan het zo zijn dat ook deze BN’er, net als iedere andere Nederlander na een natte en donkere winter, wel moet wennen weer. Dit keer heeft de 25-jarige een belangrijke missie buiten. Maan wil met geen enkel ander doel dan sproeten kweken de zon blijven aankijken op de zondagmiddag. Even relaxen zonder iets te moeten lijkt ze niet voor open te staan. En een gezond kleurtje krijgen, waar velen voor naar buiten gaan, dat doet ze later in de salon waarschijnlijk wel. Deze winter zag de eveneens actrice ook niet echt bleek, waarschijnlijk door al wat uurtjes onder de zonnebank te hebben gespendeerd. We zijn benieuwd naar het resultaat van de vele uren zon en of ze het heeft volgehouden uiteindelijk om zolang stil te blijven zitten voor haar nieuwe uiterlijk. Is zo’n lange periode zon, vooral na al die donkere winterdagen, niet iets te veel van het goede, Maan? Haar fans op Instagram denken van niet en geven vooral mee dat ze goed bezig is. Zolang ze maar genoeg zonnebrand op doet en een brilletje, dat doet al wonderen.

Met zonnebril valt schade mee

Haar gezichtsveld wordt in ieder geval niet aangetast dit keer. Maan weet wel hoe ze haar eigen ogen optimaal kan beschermen tegen de zon. Met zonnebril natuurlijk. Eentje die best veel lijkt op een 3D-model die je bij de bioscoop aantreft. Of ze gebruik heeft gemaakt van een van de brillen die je wel eens meekrijgt na het zien van een film vertelt ze echter niet. Het zou wel zonde zijn, want Maan is nog erg jong en haar ogen moeten vast nog heel wat jaartjes mee kunnen. Al kan je als zangeres natuurlijk wel gewoon je beroep blijven uitvoeren met een wat minder heldere visie. Gelukkig is Maan vaker, volledig voorzien van een veilige zonnebril, buiten te vinden. 

maan in zon

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!