Vriendin filmt Maan de Steenwinkel van achteren in stiekeme video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel maakt zelf al de leukste foto’s en video’s. Maar ook als ze het niet doorheeft zorgt ze voor veel plezier. 

De beeldschone zangeres Maan de Steenwinkel heeft geen tekort aan mooie foto’s en video’s. Kijk maar naar haar Instagram pagina. Daar staan de meest prachtige voorbeelden van Maan in allerlei situaties. Maar ook de vriendinnen van Maan zijn heel erg goed in het maken van leuke foto’s en video’s. En meestal staat de knappe zangeres daar dan op. Vaak heeft Maan wel door dat er een video van haar gemaakt wordt, maar soms gebeurt het stiekem. Maan is natuurlijk een heerlijk spontane dame. Dus wanneer ze weer een keer iets geks doet, dan pakt een van haar vriendinnen snel de camera bij. En dan wordt er een prachtige stiekeme video gemaakt van de bloedmooie brunette. Maan loopt in deze video vrolijk zingend over straat. En het maakt haar niet uit wie haar kan horen.

Lees ook: Maan de Steenwinkel maakt iedereen gek met wulpse foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fien (@levinelouise)

Maan doet even stiekem een optreden op straat

Aangezien de zangeres niet door heeft dat een van haar beste vriendinnetjes een video van haar aan het maken is, doet Maan even een klein straat optreden tijdens het lopen door de stad. Haar vriendinnen vinden het erg leuk om naar Maan te mogen luisteren en kijken, net als meer mensen in Nederland. Alleen zij hebben het voorrecht dat ze Maan in meer informele sferen mogen aanschouwen. Zij krijgen dus meer van de ‘echte’ Maan mee dan de meeste van haar volgers. En daarom is het ook zo fijn dat de vriendinnen van Maan af en toe een video naar het internet uploaden. Zonder Maan haar vriendinnen had je namelijk geen idee hoe Maan in het dagelijks leven zich gedraagt. En na het zien van de video’s, kan je eigenlijk alleen maar concluderen dat Maan nog leuker is dan je misschien al vermoedde. En dat is natuurlijk erg goed nieuws.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan heeft veel plezier met haar vriendinnetjes op hete foto

Maan beleeft met haar vriendinnetjes de grootste avonturen. En die moeten natuurlijk wel even gedeeld worden met haar volgers. Want heb je daadwerkelijk iets beleefd als je het niet gedeeld hebt met al je duizenden volgers? Als het aan Maan ligt niet. En daarom deelt ze haar prachtige en vaak hete avonturen met vriendinnen met al haar fans. Elke vakantie, elk uitstapje, elk feestje en elk mooi moment komt in haar feed terecht op Instagram. En als Maan vergeet iets te plaatsen, dan staat een van haar vriendinnen nog wel klaar om de foto te delen met de buitenwereld. Als je Maan en haar vriendinnen volgt dan krijg je pas echt een goed en volledig beeld van de zangeres. En dat wil je als volger van Maan natuurlijk wel hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.