Vriendin filmt Maan de Steenwinkel van achteren in stiekeme video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel maakt zelf al de leukste foto’s en video’s. Maar ook als ze het niet doorheeft zorgt ze voor veel plezier. 

De beeldschone zangeres Maan de Steenwinkel heeft geen tekort aan mooie foto’s en video’s. Kijk maar naar haar Instagram pagina. Daar staan de meest prachtige voorbeelden van Maan in allerlei situaties. Maar ook de vriendinnen van Maan zijn heel erg goed in het maken van leuke foto’s en video’s. En meestal staat de knappe zangeres daar dan op. Vaak heeft Maan wel door dat er een video van haar gemaakt wordt, maar soms gebeurt het stiekem. Maan is natuurlijk een heerlijk spontane dame. Dus wanneer ze weer een keer iets geks doet, dan pakt een van haar vriendinnen snel de camera bij. En dan wordt er een prachtige stiekeme video gemaakt van de bloedmooie brunette. Maan loopt in deze video vrolijk zingend over straat. En het maakt haar niet uit wie haar kan horen.

Lees ook: Maan de Steenwinkel maakt iedereen gek met wulpse foto
Maan doet even stiekem een optreden op straat

Aangezien de zangeres niet door heeft dat een van haar beste vriendinnetjes een video van haar aan het maken is, doet Maan even een klein straat optreden tijdens het lopen door de stad. Haar vriendinnen vinden het erg leuk om naar Maan te mogen luisteren en kijken, net als meer mensen in Nederland. Alleen zij hebben het voorrecht dat ze Maan in meer informele sferen mogen aanschouwen. Zij krijgen dus meer van de ‘echte’ Maan mee dan de meeste van haar volgers. En daarom is het ook zo fijn dat de vriendinnen van Maan af en toe een video naar het internet uploaden. Zonder Maan haar vriendinnen had je namelijk geen idee hoe Maan in het dagelijks leven zich gedraagt. En na het zien van de video’s, kan je eigenlijk alleen maar concluderen dat Maan nog leuker is dan je misschien al vermoedde. En dat is natuurlijk erg goed nieuws.
Maan heeft veel plezier met haar vriendinnetjes op hete foto

Maan beleeft met haar vriendinnetjes de grootste avonturen. En die moeten natuurlijk wel even gedeeld worden met haar volgers. Want heb je daadwerkelijk iets beleefd als je het niet gedeeld hebt met al je duizenden volgers? Als het aan Maan ligt niet. En daarom deelt ze haar prachtige en vaak hete avonturen met vriendinnen met al haar fans. Elke vakantie, elk uitstapje, elk feestje en elk mooi moment komt in haar feed terecht op Instagram. En als Maan vergeet iets te plaatsen, dan staat een van haar vriendinnen nog wel klaar om de foto te delen met de buitenwereld. Als je Maan en haar vriendinnen volgt dan krijg je pas echt een goed en volledig beeld van de zangeres. En dat wil je als volger van Maan natuurlijk wel hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!