Maan de Steenwinkel experimenteert er op los: “Wat een mislukking”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat heeft Maan de Steenwinkel nu weer gedaan? Heeft ze haar volgers weer op de proef gesteld met iets heel spannends? ze vermeld een experiment gedaan te hebben, heeft ze iets op ratten uitgeprobeerd?

Experiment van Maan de Steenwinkel mislukt?

Deze getalenteerde zangeres heeft onlangs weer gedurfde wijzigingen aan haar uiterlijk gedaan, maar de vraag is of iedereen daarop zit te wachten. Haar lange, bruine lokken, uit haar tijd bij The Voice of Holland, zijn al lang verleden tijd. Sindsdien heeft ze haar haartjes blond geverfd. Nu lijkt het erop dat dit proces zoveel schade heeft veroorzaakt dat haar lokken er momenteel futloos uitzien. Maar wat Maan de Steenwinkel nu toch weer gedaan heeft, daar schrikken heel veel mensen van. Maar wat heeft ze gedaan dan? Nou, ze heeft een flinke aanpassing gedaan aan haar kapsel. Ze heeft nu namelijk ook wat roze haartjes erbij genomen.

Zie ook: Foto: Had Maan de Steenwinkel stiekem affaire met zeer bekende Nederlandse zanger?

Wat vinden de fans van Maan haar nieuwe kapsel?

Het lijkt erop dat vele fans van mening zijn dat het idee dat Maan heeft uitgevoerd met haar nieuwe kapsel niet echt is geslaagd. Sommigen noemen het zelfs een mislukt experiment. Maar Maan de Steenwinkel trekt zich daar niks van aan. Het interesseert haar weinig wat anderen denken en dat is helemaal terecht. Het is haar eigen haar en ze heeft het volste recht om te doen wat ze wil met haar uiterlijk. Maar Maan heeft later wel haar opmerkingen van de post uitgezet. Dus al de negativiteit op haar kapsel deed wel iets met Maan. En dat terwijl ze er nog steeds zo mooi uit ziet.

Bekijk ook: Video: Maan de Steenwinkel zwiert en zwaait met haar achterwerk in gevaarlijk kort rokje

Maan de Steenwinkel haar nieuwe liedjes

Het is geen geheim dat Maan een zeer succesvolle artiest is. Haar nummer ‘Hij is van mij’, in samenwerking met Bizzey, heeft bijna 100 miljoen luisteraars op Spotify. Daarnaast behaalde haar nummer ‘Blijven Slapen’, die ze samen met Snelle maakte, al 69 miljoen luisteraars. Haar meest recente nummer, ‘Beloof je dat’, werd live opgevoerd in de Ziggo Dome en is haar nieuwste toevoeging op Spotify. Deze indrukwekkende cijfers getuigen van haar populariteit. Maan haar nummers worden helemaal grijs gedraaid.

Zie ook: Foto: Maan de Steenwinkel heeft pleziertje met zo weinig mogelijk kleren aan

Wat doet maan nu in haar dagelijks leven?

Hoewel haar meest recente officiële nummer al even geleden is uitgebracht in 2022, blijft Maan actief betrokken bij verschillende activiteiten. Ze heeft voornamelijk opgetreden op festivals en heeft haar laatste optreden van 2023 achter de rug. Daarnaast heeft ze haar stempel gedrukt in de modewereld door deel te nemen aan modeshows. Op haar Instagram-account deelt ze ook reclame voor make-upproducten, waarbij ze heeft aangegeven dat ze doordeweeks geen make-up draagt, maar zodra er een lucratieve deal op tafel ligt, is ze bereid om make-up te dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.