Foto: Maan de Steenwinkel heeft pleziertje met zo weinig mogelijk kleren aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Maan de Steenwinkel heeft een heerlijke fotoshoot achter de rug. En die foto’s zien er een partij verleidelijk uit!

Maan de Steenwinkel beleeft spannend avontuurtje

Speciaal voor Vogue mocht Maan de Steenwinkel op de foto staan met haar geliefde Karel, een van de drie zangers van Goldband. De knappe zangeres stond natuurlijk prachtig op de foto en wist zelfs een aantal zeer spannende kiekjes te maken met haar vriendje. Het koppel wist op die manier de shoot toch ietsje heter te maken dan de bedoeling was. De vonken spatten er letterlijk vanaf. Op een gegeven moment dook het stel ook met elkaar de kofferbak in. Ze waren alleen even vergeten dat de fotograaf gewoon door blijft gaan met het schieten van mooie plaatjes. Natuurlijk zorgde dat ervoor dat de knappe zangeres er extra spannend op kwam te staan. Deze plaatjes van Maan moet je dus even gezien hebben, want ze zijn ongelooflijk fijn om naar te kijken.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel stuitert bijna uit haar doorschijnende topje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

De strakke pakjes van Maan de Steenwinkel

Op de foto’s die de zangeres met haar volgers deelt wordt maar weer eens goed duidelijk hoe knap en verleidelijk de blondine eigenlijk is. Ze heeft allemaal strakke pakjes aangetrokken, waar vaak haar rondingen goed in te zien zijn. En daarmee weet ze zichzelf op een heerlijke manier te presenteren. De knappe zangeres staat ongelooflijk mooi op de foto. Daar hebben ze bij Vogue echt wel goed over nagedacht. En natuurlijk zijn de foto’s waar Maan samen met Karel mag poseren ook erg fijn om naar te kijken. Maan de Steenwinkel komt in haar normale leven altijd redelijk verlegen en rustig over, maar Karel lijkt haar wilde kant toch wel een beetje naar boven te kunnen halen. En dat is natuurlijk erg fijn voor de mooie foto’s die de zangeres van zichzelf maakt. Die worden nu toch wel wat spannender van aard.

Lees ook: Video: bloedhete Maan de Steenwinkel gaat diep door haar knieën

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel nog steeds ontzettend verliefd

De prachtige blondine is nog steeds ongelooflijk verliefd op haar lieve Karel. Natuurlijk is dat een beetje slecht nieuws voor alle vrijgezellen van Nederland, maar aan de andere kant hadden ze het ook slechter kunnen treffen. Karel haalt wel de wilde kant van Maan naar boven. En dat zorgt ervoor dat de presentatrice tegenwoordig wat uitdagender op de foto staat. Met haar spannende foto’s weet de bloedmooie zangeres haar volgers weer te betoveren vanwege haar looks. En dat vinden ze natuurlijk allemaal leuk om mee te maken. Het had dus allemaal vele malen erger gekund. De prachtige blondine blijft nu gewoon lekker doorgaan met het plaatsen van lieve, maar soms ook spannende foto’s van haar en Karel. En dat geeft haar volgers weer genoeg om van te kunnen genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?