Foto: Had Maan de Steenwinkel stiekem affaire met zeer bekende Nederlandse zanger?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is weer het middelpunt van de aandacht in een nieuwe roddel die de mediawereld op zijn grondvesten laat schudden. 

Was Maan de Steenwinkel stiekem aan het daten met deze bekende zanger?

Natuurlijk is Maan de Steenwinkel inmiddels enorm gelukkig in de liefde. Ze date al een tijdje vast met niemand minder dan Karel uit de formatie Goldband. En dat gaat, ondanks het feestende imago van de zanger, erg goed. De twee kunnen het goed met elkaar vinden. Maar Karel wijkt wel erg af van wat Maan gewend is. Tenminste, als alle geruchten waar blijken te zijn. Want Maan de Steenwinkel schijnt volgens Yvonne Coldeweijer, de koningin van de roddels, een stiekeme relatie te hebben gehad met niemand minder dan Jan Smit. Hoe dat in elkaar zit, daar lees je hieronder alles over!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel laat bovenlichaam half onbedekt tijdens optreden

Jan Smit blijkt sowieso niet een lieverdje te zijn

Zoals je hierboven kan lezen, was Jan Smit zeker geen lieverdje tijdens zijn relatie met Yolanthe Cabau. Het is dan ook geen wonder dat die relatie toen geknapt is. Zowel Jan als Yolanthe wisten wel hoe ze goed buiten hun relatie om plezier moesten zoeken. De Volendammer was dus helemaal niet zo netjes als men wilt beweren. Maar hoe kwam het dan zo dat hij met zangeres Maan een affaire kreeg? Nou, dat zit dus zo.

Jan Smit doet niet zo moeilijk over pleziertje met Maan de Steenwinkel

De knappe zangeres leerde Jan Smit kennen tijdens de opnames van het programma De Beste ZangersEn iedereen weet dat tijdens dat programma de emoties best wel hoog oplopen. Dat zorgde er natuurlijk bij beide voor dat ze op elkaar af kwamen. Jan en Maan zochten een beetje troost en gezelschap bij elkaar. Van het een, kwam het ander en voordat beide er erg in hadden wist heel Volendam wat er gebeurt was. Maan heeft sowieso niet zo’n moeite om zich over te geven aan andere BN’ers, als je alle geruchten mag geloven. Maar dit nieuws komt voor mensen buiten Volendam toch wel een beetje als een verrassing uit de lucht vallen. Die hadden dit niet zo snel gezocht achter de prachtige zangeres.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel geeft show in onbegrijpelijke outfit zonder broek
Vanuit Jan Smit is het wel duidelijk waarom hij Maan de Steenwinkel uitkoos

Waarom Maan de Steenwinkel in hemelsnaam met Jan Smit mee wilde zal niemand ooit weten. Maar de andere kant op is een stukje makkelijker redeneren. De aantrekkelijke zangeres staat altijd in de meest verleidelijke en uitdagende pakjes op te treden. En je kan die aantrekkingskracht maar voor een bepaalde tijd negeren als man zijnde. Jan kon dan ook niet anders dan als een blok vallen voor de charmes van de verleidelijke zangeres. En dat zorgde ervoor dat beide weer het middelpunt werden van een nieuwe roddel. Maan maakt dat niet zoveel uit, die vindt al die spanning best leuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!