Video: Maan de Steenwinkel zwiert en zwaait met haar achterwerk in gevaarlijk kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft een heerlijk nieuw filmpje online gezet en die moet je simpelweg even gezien hebben!

Het nieuwste filmpje van Maan de Steenwinkel doet je smullen

De knappe zangeres Maan de Steenwinkel weet wel hoe ze haar publiek moet vermaken. De aantrekkelijke dame heeft namelijk weer eens een pakje aangetrokken, waarin haar achterwerk er bijzonder goed uit komt. De kadetjes van de knappe zangeres zijn echt heel erg mooi vastgelegd. En dat allemaal vanwege haar bijzonder korte rokje. Dat kledingstuk zorgt ervoor dat Maan er zo bijzonder mooi uit ziet. De aantrekkelijke zangeres weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. In de video poseert ze nog even extra goed voor haar fans, zodat die gelijk een beter beeld krijgen.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel laat ondergoed zien tijdens optreden Zwarte Cross

Maan schudt hevig met haar kadetjes op beeld

De prachtige zangeres weet er wel weer een feestje van te maken. Ze schudt tijdens haar optreden even wild met haar kadetjes heen en weer. Niemand had gedacht dat Maan ook zo verleidelijk over kon komen. De meeste mensen zien Maan de Steenwinkel toch als een iets preutser meisje. Maar blijkbaar heeft ze toch wel een flinke portie verleidingskracht in zich zitten. En dat komt goed uit, want daardoor worden optredens als deze een stuk interessanter. Maan weet haar publiek door haar lichaam flink heen en weer te schudden echt wel goed te vermaken.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel heeft pleziertje met zo weinig mogelijk kleren aan 

Het heerlijke lichaam van zangeres Maan de Steenwinkel

De prachtige zangeres heeft een heerlijk lichaam. Dat is inmiddels wel duidelijk geworden. De knappe blondine weet door middel van het flink heen en weer schudden van haar prachtige vormen, haar volgers daar ook wel van te overtuigen. In het filmpje kan je goed zien waarom zoveel mannen Maan de Steenwinkel zo’n verleidelijke dame vinden. De aantrekkelijke zangeres heeft namelijk een flinke portie verleidingskracht in zich zitten. Dat zie je wel als ze zo heerlijk van links naar rechts schudt met haar heupen. Maan de Steenwinkel laat die kant van zichzelf eigenlijk veel te weinig zien.

Maan de Steenwinkel zingt publiek wel erg zwoel toe

De verleidelijke zangers begint ook haar publiek heel erg zwoel toe te zingen. Ze komt op haar knietjes wel heel erg dichtbij het publiek staan en zingt hen zeer intiem toe. De prachtige zangeres weet op die manier haar publiek wel erg goed te bespelen. Met haar heerlijke optreden heeft Maan de Steenwinkel bij haar publiek maar weer eens bewezen dat ze een van de meest verleidelijke zangeressen van Nederland is. Natuurlijk wisten haar volgers dat eigenlijk al, maar dat wordt nu nog even een keertje extra bevestigd. En dat is natuurlijk wel weer mooi. Maan de Steenwinkel weet met haar optreden haar volgers weer helemaal opnieuw voor haar te laten vallen. De fans van de knappe zangeres zijn dan ook door het dolle heen. Die genieten enorm van haar fantastische optreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.