Lieke Martens steelt telefoon uit kleedkamer en maakt foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens een training van het dames Nederlandse elftal heeft Lieke Martens stiekem een telefoon weten te bemachtigen, en maakt een selfie! 

Lieke Martens fopt teamgenoot met selfie

Oh, wat een grappig voorval in de kleedkamer! Een teamgenoot van Lieke Martens heeft per ongeluk haar telefoon laten liggen en besluit een selfie te maken. En wie zien we daar? Lieke zelf, die met een speelse knipoog haar tong uitsteekt, samen met nog een andere teamgenoot. Het is geweldig om te zien dat zelfs professionele voetballers tijd hebben voor een beetje gekkigheid en plezier. De foto straalt een gevoel van camaraderie en vriendschap uit, alsof ze even alle druk en spanning van het spel van zich af willen schudden. Het is duidelijk dat Lieke en haar teamgenoten een hecht team vormen, waarin ze naast het harde werk ook ruimte hebben voor humor en ontspanning. Deze selfie is een glimp van het plezier dat ze samen hebben, zelfs in de kleedkamer. Dus laten we lachen en genieten van deze selfie, waar Lieke Martens haar tong uitsteekt met haar teamgenoot. Het herinnert ons eraan dat het leven niet altijd serieus hoeft te zijn, zelfs niet voor topsporters. Blijf plezier maken, Lieke, en bedankt dat je ons een kijkje geeft in jullie speelse kant!

Lees ook: Foto: Lieke Martens showt nieuw extreem kort broekje

Lieke Martens

Wat een stralende foto van Lieke Martens!

Wat een prachtige foto van Lieke Martens! Ze straalt helemaal op het water terwijl ze geniet van een heerlijke dag op een sloep. En alsof dat nog niet genoeg is, draagt ze een adembenemende rode jurk die haar nog meer doet stralen. Lieke ziet eruit als een ware diva, met haar stralende glimlach en zelfverzekerde houding. De rode jurk is een perfecte keuze, die haar natuurlijke schoonheid benadrukt en haar elegantie versterkt. Het contrast tussen de rode stof en het glinsterende water maakt de foto nog opvallender en betoverend. Het lijkt alsof Lieke de wereld aan haar voeten heeft, terwijl ze geniet van de rust en de schoonheid van het water. Haar avontuurlijke geest en stijlvolle uitstraling maken haar tot een ware inspiratiebron. Blijf schitteren, Lieke, en bedankt dat je ons inspireert met je stralende persoonlijkheid en stijl!

Lieke Martens betreedt het Nederlandse elftal als een ware diva!

Lieke Martens betreedt het Nederlandse elftal als een waar stijlicoon! Met een zelfverzekerde uitstraling draagt ze een prachtige roze jurk, terwijl ze haar koffertje met spullen in haar hand heeft. Ze laat zien dat mode en sport perfect samengaan. De roze jurk is een gedurfde keuze die haar speelse en vrouwelijke kant laat zien. De kleur straalt vrolijkheid uit en trekt direct de aandacht. Lieke weet duidelijk hoe ze haar persoonlijke stijl kan uitdrukken, zelfs op het voetbalveld. Met haar koffertje in de hand toont ze haar professionaliteit en toewijding aan het spel. Het symboliseert haar voorbereiding en vastberadenheid om het beste uit zichzelf te halen. Lieke laat zien dat ze niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een modebewuste en georganiseerde diva. Deze foto van Lieke Martens straalt kracht, zelfvertrouwen en stijl uit. Het is een inspiratie voor anderen om hun eigen unieke persoonlijkheid te omarmen en te laten zien wie ze zijn, zowel op als buiten het veld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!