Foto: Lieke Martens showt nieuw extreem kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens laat trots de nieuwe broekjes zien van de Oranje Leeuwinnen. En die lijken toch wel wat aan de korte kant.

Nieuw broekje Lieke Martens lijkt erg kort

Lieke Martens heeft de nieuwe tenues van de Oranje Leeuwinnen gepresenteerd tijdens een bijzondere fotoshoot. En de nieuwe pakjes zijn ook erg mooi. Er valt wel alleen iets meteen op. Waren de broekjes van deze pakjes altijd al zo kort? Of hebben ze de nieuwe broekjes stiekem een stukje korter gemaakt? Dat laatste zou nog wel eens kunnen kloppen. Het is niet zo moeilijk om te begrijpen waarom iemand dat zou doen. Het geeft een flinke boost aan de hoeveelheid kijkers. Die vinden het een stuk interessanter om Lieke Martens in een heel erg kort broekje te zien rennen. En gelijk hebben ze ook. Want dat is simpelweg ook een stuk leuker dan in een normaal broekje. De foto’s van Lieke in het broekje zijn in ieder geval al erg mooi om te zien.

Lees ook: Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens is niet de enige voetbalster die enthousiast wordt van dit korte broekje

Niet alleen Lieke Martens mocht op de foto om het nieuwe tenue te presenteren. Ook Jackie Groenen moest eraan geloven. De knappe brunette werd ook in een nieuw tenue  gehesen om een aantal mooie foto’s te maken. En net als bij Lieke, staat dit pakje haar ontzettend goed. De knappe brunette lijkt net als Lieke Martens ook niet zo te zitten met de lengte van de broekjes. Dat is mooi, want dan kan de kijker thuis straks enorm genieten tijdens de wedstrijden. Je zou bijna zeggen dat de broekjes wat aan de lange kant zijn nog als je de foto zo ziet, en dat er wel een stukje vanaf mag. De broekjes zijn goed onderweg, maar zelfs nu kan het beter. Maar misschien is dat voor de volgende versie van de tenues.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Waren de broekjes van de Oranje Leeuwinnen altijd al zo kort?

De nieuwe broekjes van de tenues van de Oranje Leeuwinnen zijn dus aan de korte kant, maar ze lijken ook een stuk korter dan de vorige kleding van de voetbalsters. Zou dat echt zo zijn, of lijkt het maar zo door de manier waarop het op de foto is gezet. Misschien hebben ze voor de shoot de voetbalsters wel een extra kort broekje aangedaan om de outfits zo wat spannender te maken voor de foto. Dat zou natuurlijk kunnen. Wat het ook is, de foto’s van de voetbalsters zien er natuurlijk weer buitengewoon goed uit. Zowel Lieke als Jackie heeft een prachtig lichaam dat in de strakke pakjes extra goed naar voren komt. De ontwerper van de pakjes heeft zijn werk in ieder geval goed gedaan. De pakjes vallen op, zijn herkenbaar en zien er bovenal erg goed uit. Dit is zeker een tenue dat de Oranje Leeuwinnen waardig is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...